קארמה נראת במפה לא רק על ידי שבתאי
אני דווקא חושב ששבתאי מראה על שעורים שעלינו ללמוד בגלגול הזה, כחלק משעור החיים הנוכחי. אפשר להתייחס למפה כולה בצורה קארמתית, ויש גם ענף של אסטרולוגיה המכונה "אסטרולוגיה קארמטית". אני לא כל כך מתמצא בה, בטח גילי תוכל להרחיב יותר ממני, אבל ממה שאני יודע: שמש- מציינת את הגלגול הנוכחי אופק- אחד השעורים הדומיננטיים שכבר הטמענו בעבר, לכן הוא מוכר ובא בטבעיות כזאת. ירח- כל מה שהטמענו בגלגולים קודמים ואנו מוסיפים להטמיע גם עכשיו. הוא כמו ארכיון של כל הזכרונות והרגשות, נסיון מצטבר שעליו מסתמכים. שבתאי- שעורים שלא ניתן להתחמק מהם, אחריות מצטברת. כירון- כאב שנישא מהעבר, סיפורים לא גמורים, כל מה שדורש ריפוי. אורנוס- המטרה של הנשמה בגלגול הנוכחי, האמת שהיא מביאה עימה לחיים האלה. פלוטו- יעוד האמת של הנשמה, המקום שאליו היא מכוונת שוב ושוב ושלא מאפשרים לה לסטות ממנו. לילית- ה"צל", כל מה שלא קיבל לגיטימציה לצאת לאור וחותר תחתינו במעמקים בית 8- המקום בו עלינו להאבק בעצמינו ולהתגבר על מחסומים פנימיים שלנו כדי להתחדש ולזכות בעוצמתינו האמיתית. בית 12- כל מה שניסתר ודורש הכרה, כולל זכרונות מודחקים ותכונות חבויות מזמנים אחרים. זנב דרקון- המקום ממנו באנו, מה שכבר מוכר וידוע, מה שעוצר אותנו במקום אם נשאר שם. ראש דרקון- המקום אליו אנו הולכים, מה שעלינו ללמוד הפעם כדי להגיע לשלמות פנימית. ועוד. אני בטוח שלכל כוכב יכולה להיות משמעות קארמתית, כולל אלו שלא הזכרתי, וקארמה יכולה להתבטא גם במיקומים והיבטים ודרך המפה כולה. לפחות לפי מה שאני יודע, ואני לא מומחה בתחום. גילי?