על סדר היום????

על סדר היום????

ממתי ממוקם פורום פלירטוטים תחת הכותרת ``על סדר היום`` ועוד מציינים שאנחנו פורום חדש? זה אני או הם?

אילה.

New member
בדיוק!

הוצאת לי את המילים מהפה! איך אפשר ככה לדעת מה מימיני ומה משמאלי ומי אני בתוך כל זה? גם ככה קשה לי! מה עם הקונסיסטנטיות? מה עם הקוהרנטיות? והקוהסיביות? והקונפורמיזם? והקונסטרוקטיביות? אילהקו

softy

New member
מה עם הלסביות?

לא איכפת לי להצטרף לאיזו קוהורנטית אקסציוביניסטית! סופטי סוציאל דמוקרטי בעליל.

אילה.

New member
זה שוב זז?

כי בפעם האחרונה שהסתכלתי, זה היה מתחת לעזרה וסיוע ומעל פמניזם ומעמד האישה... רגע רגע, היש דברים בגו`? אילה שנייה מ ע ב ד ת

softy

New member
מקורות מאוד מוסמכים...

מתוך מערכת תפוז מוסרים לי בזה הרגע... שאין להם הרירה אחרת, הם כל הזמן חייבים להראות שהם עסוקים בבניה ובשינויים, וזאת משום שרוח הפיטורים מנשבת במסדרונות תפוז. כל אחד מהם חייב להראות שבלעדיו אי אפשר ולכן הם כל הזמן משנים, מחליפים, הורסים ושוב מקימים, הם חייבים להיות כל הזמן עם אצבעות על המקלדת, כי צינת הבחוץ קרה אפילו עוד יותר מצינת המסדרונות המוזגים בתפוז. אז כנראה שהם עוד ישחקו בכסאות מוסיקלים עד יעבור זעם. סופטי אני למשל עם יד אחת על המקלדת ויד אחת פנויה, כך שהיא עומדת להשכרה לכל המרבה, והרי זה משובח.

שרון-ב-

New member
כסאות מוסיקלים...

זה דבר נהדר גם על סדר היום צריך לפלרטט עם הלשון וגם באקטואליה ובבני נוער שישימו אותנו כפורום חדש כל יום במקום אחר אל תהיו אנוכיים, מגיע אותנו לכולם, שיהנו ;-) שרון שואלת את סופטי, כמה אתה מוכן לשלם בכדי שאעסיק לך את היד השניה והשלישית

softy

New member
מה הכוונה כמה משלם?

הרי אנו על תקן של זה נהנה וזה לא חסר - לא? סופטי בוחן את מערכת היחסים מחדש.

שרון-ב-

New member
לא מו-תק

בכדי להעסיק יד כמו שלך צריך הרבה יצירתיות אלק, עוד גבר שמציעים לו סקס הוא חושב מערכת יחסים צאו מזה כבר !! שרון, לא זזים מהבית

softy

New member
הי הי הי....

כשאני אומר מערכת יחסים הכוונה היא אך ורק ליחסים שתואמים את מערכת השעות שלי. וחוץ מזה סקס לא בא בחשבון בלי משחקים מוקדמים, אז קבענו למחר בשעה 5.00 לפנות בוקר? סופטי איך את אוהבת את היחסים שלך?

שרון-ב-

New member
בטח 5 בבוקר, עלוב נפש שכמותך

או שזה סוף היום שלי, או שאני שקועה בשינה עמוקה. את היחסים שלי אני אוהבת אותם על אש קטנה, בישול איטי וארוך, כשמדי פעם מתבלים אותם בתבלינים מיוחדים. שרון, לא יורדת מהאש

יערית

New member
שאני יסביר לו?

בפעם האחרונה שביליתי עם שרוני היא אהבה שעשינו זאת על הפלטה, אחר כך אהבה לעשות ליד המצנם, אחר כך ליד עם קנור,מעט מרק עוף, ואל תשכח את החוויאג` שהכנסתי לה בהפוכה. אז סופטי אכן שעורי בית ואז תבוא אליה. יערית

אוכל אוכל.

סקס סקס. הכל מתערבב ביחד, ``שייקד, נוט סטרווד``, ביקש ג`. בונד. אין מה לעשות מטבוחה היא כנראה סם התשוקה האמיתי, הלבידו המקורר והבחוש של מסתרי החיים. אופס, שוב אני סוטה מהעניין. הפורום הזה הוא כל כך בשבילי, מאנשים שכל כך אוהבים לסטות מהעניין ולעניין אליי ובחזרה, פלט קלט כל היום. אני צריך להתחיל לישון פחות בלילה. ערן

למעלה