על סדר היום! (א)

"השוטרים הנוקמים"

אתמול היה ניסיון לחסל את אחד מהשוטרים הנוקמים ובמשטרה החליטו להצמיד להם מאבטחים בנוסף לשמירה שיש ליד ביתם וסיורים מסביבם מה שאני עדיין לא מבינה. מי אמור לשלם את האבטחה של אותם שוטרים? המדינה? משלם המיסים? זה מהקופת גמל של המשטרה? מדובר בשוטרים שעברו על החוק ומפליא איך שהמשטרה תומכת בהם מורלית וכלכלית כבר מהשלב הראשון האם אנחנו אמורים לשלם כסף כדי להגן על עבריינים, תארו לכם שמחר נודע לכם שפקיד הבנק שלכם גנב מחשבונכם כסף כדי לתרום עבור משפחות נזקקות האם היה ראוי שהבנק יגבה כזה פקיד? אם מחר מתברר שעובד של חברת תנובה גנב סחורה כדי לחלק למשפחות האם החברה תגבה את העובד? מדובר בשוטרים שעברו על החוק גם אם עשו זאת לשם שמים? הם עדיין עבריינים ולא מבינה איך המשטרה נותנת להם גיבוי מלא ואף מצמידה להם שמירה על חשבון משלם המיסים

אני לא מכיר את הסיפור בדיוק

אבל כפי מיטב הבנתי, שוטרים אלו אוימו עקב תפקידם ומעשיהם במשטרה, שכשהיו באיומים , המשטרה לא פעלה להגן אליהם, מה שהיה מתבקש שייעשה! אז לפחות עכשיו המשטרה מגנה עליהם! זה דבר שהיה יכול לקרוא לכל שוטר. אגב עד לפני כחודש הייתה להם שמירה והיא הוסרה, וכעת החזירו. כמדומני שהם קיבלו חנינה מהנשיא?

"פגע וברח"

היום היה תאונה מחרידה ליד מחלף יבנה כאשר זוג שיצאו לתקן פנצ`ר נהרגו ע"י משאית שברח מהמקום למרות שהמשטרה כבר יודעת במי מדובר הרי שעדיין הנהג הפוגע לא נעצר ובמשטרה מבקשים שיסגיר את עצמו. הנושא של פגע וברח הפך למכת מדינה למרות שברוב המקרים המשטרה מצליחה לעצור את הפוגע אבל זה כבר מאוחר. הן בגלל כך שלא הזעיק עזרה עבור הנפגע שיתכן שהיה אפשר להצילו, והן כדי לבדוק את מצבו של הנהג הפוגע בעת התאונה. עייפות, נהיגה תחת השפעת סמים או אלכוהול וכו` הנהג נמלט אחרי יומים הוא נתפס או מסגיר את עצמו ואז כבר אי אפשר לבדוק אותו מה שמקל על כתב האישום נגדו. יש מקרים שהנהג נמלט מתוך פחד ובהלה אבל הגיע הזמן לעשות לזה סוף! נהג שפגע ולא הסגיר את עצמו בתוך 5 שעות מאז התאונה יאושם הנהג אוטומטית בהריגה גם אם לטענתו לא היה שתוי או תחת השפעת סמים.

א.

במקרה זה1. נדמה לי שעדיין לא יודעים מי הנהג. ב. לפי המתאור המשאית הראשונה העיפה אותם לכביש שמיד לאחר מכן נהג שנסע מאחורה פגע בהם שוב, ונהג זה עצר מידית והזעיק עזרה!

תתאמץ קצת ותביא את כל הכתבה

או קישור. כי אני מפון וחוץ מכתובת באנגלית לא רואה כלום ולא יכולה להשתמש בכתובת הזאת

לביא4

New member
בבקשה גברת יקרה

יאיר לפיד מדבר: "חשבנו שהחרדים נועדו למוזיאון" יאיר לפיד דיבר היום בפנים סטודנטים חרדים במנהל עסקים במכון לנדר בירושלים: "חשבנו עליכם שאתם נועדתם למוזיאון, זן נדיר ונכחד, שצריך לשמור עליו בכדי שאפשר יהיה להביא את הנכדים ולהראות להם ´אתם רואים ילדים, כך נראה יהודי´, אבל אתם ניצחתם". ומה המסקנה שלו? (בכיכר) ישראל אהרון|א' בתמוז תשעא 22:00 03.07.11הדפסה לפיד בקמפוס, היוםבהרצאה שמסר אחר הצהריים (ראשון) העיתונאי יאיר לפיד בפני סטודנטים חרדים לתואר ראשון במנהל עסקים במכון לנדר בירושלים, הוא אמר כי "בישראל התנהל מאבק על הישראליות. זה היה מאבק של מאה שנה (...) אנחנו חשבנו עליכם שאתם נועדתם למוזיאון, זן נדיר ונכחד, שצריך לשמור עליו בכדי שאפשר יהיה להביא את הנכדים ולהראות להם ´אתם רואים ילדים, כך נראה יהודי´, אבל אתם ניצחתם". הוא הוסיף כי "לניצחון יש מחיר, הוא מטיל עליכם אחריות, כי אתם כבר לא שבט, אתם מדינת ישראל, בדיוק כמוני, ואתם משפיעים על החוויה הישראלית בדיוק כמוני, אם לא יותר. אתם היום אדוני הארץ". הרצאתו של יאיר לפיד התקיימה כחלק מסדרת הרצאות המועברות על ידי אנשי ציבור מובילים בישראל, בפני הסטודנטים בקמפוס החרדי של מכון לנדר, במסגרת תוכנית ´בימת ניהול´. בין היתר, במסגרת התוכנית הופיע בעבר בפני הסטודנטים יו"ר ש"ס לשעבר, אריה דרעי. כאמור, מסקנתו של לפיד הייתה כי הניצחון החרדי חייב להוביל לנטילת אחריות על הנעשה במדינה. "אם ילד איתיופי בנתיבות רעב – אתם אחראים עליו לא פחות ממני (...) אם יש טילים על קריית שמונה – אתם אחראים לא פחות ממני, לא רק בלשלוח את זק"א, אחראים ברמה הלאומית, ואם מחר תפרוץ שריפת ענק בכרמל אני רוצה לדעת מה אתם מתכוונים לעשות בעניין. "אתם ניצחתם וזה אומר שנגמר העידן שהייתם איזה קבוצה שעומדת בצד ואומרת אתם צריכים להתחשב בצרכים שלי, אתם המנצחים ולפיכך גם אתם צריכים להתחשב בצרכים שלי". האירוע הונחה על ידי מנהל הקמפוס החרדי הרב שלמה טיקוצ´ינסקי אשר איפשר לסטודנטים להציג בפניו משאלותיהם. חלק השאלות עורר אמוציות רבות בקרב המשתתפים והוביל לדיון סוער בשאלות רבות המעסיקות את הציבוריות החרדית בישראל. במסגרת זו, שאל אחד הסטודנטים "אתה מדבר על שילוב חרדים בתעסוקה, אתם מכיר מעסיקים שיסכימו לקחת עובד חרדי, ערבי או אתיופי?". יאיר לפיד השיב לו כי "קודם כל, לא פגשתי אף מעביד שסרב לקבל מועמד מוכשר לעבודה. אין ספק שבמסגרת החינוך בו גדלתם קיבלתם כלים המאפשרים לכם ללמוד, וכשאתה יודע ללמוד תצליח בכל תחום לימודי". את האירוע כיבדו בנוכחותם סגן נשיא מכון לנדר הנכנס, ח"כ לשעבר ניסן סלומינסקי אשר הבהיר את ההבדל בין מחלוקת שהיא לשם שמים וכזו שאינה כזאת וביקש מהמשתתפים להוביל דיון הוגן וענייני, אשר סופו להתקיים. את האירוע פתח דיקן בית הספר למנהל עסקים, פרופ´ יורם מיתקי. ההרצאה אורגנה על ידי אגודת הסטודנטים של הקמפוס החרדי בשיתוף עם הנהלת מכון לנדר.

יש לי כמה שאלות אפשר?

אם אכן ניצחנו? האם הוא מוכן לקחת חלק בניצחון ולשבת ללמוד קצת תורה? לחנך את בני הנוער בממלכתי ולשתף אותם בניצחון? 2) האם הוא מוכן שהחרדים ינצחו גם בצה"ל קרי הוצאת הבנות מהשרות? האם הוא מסכים שאנחנו ננצח גם בפתיחת חנויות בשבת? למה הוא קורא ניצחון? שאנחנו החרדים שומרים על האיזון הדמוגרפי שמדינת ישראל לא תהפוך למדינה מוסלמית? שהחרדים שומרים ונלחמים שמדינת ישראל תישאר עם צביון יהודי?

אלי ישי = הימין הקיצוני?

בירושלים הופץ פשקווילים בכותרת הכירו את הימין הקיצוני ובה מתנוססת תמונות של אלי ישי עם אקדח כאשר לצידו יש תמונות של הימין הקיצוני. מישהו יודע מה המטרה בפשקווילים האלה? מי עומד מאחורי זה?

לביא4

New member
אני ראיתי את המודעות עוד ביום חמישי

נראה שפעילי אריה דרעי תלו את המודעות במסגרת המאבק המחודש על דעת הציבור אריה דרעי ידוע כבעל דעות המקורבות לשמאל.

לא חושבת שאריה דרעי בחר

בסיגנון הזה להוריד את ישי.. כי גם אריה דרעי יצטרך להיות כפוף להרב עובדיה יוסף שליט"א וגם אריה דרעי יצטרך להתמודד עם בעית הזרים. וגם הרבה מהתומכים בציבור החרדי יש להם דעות שקרוב יותר לימין.. לא חושבת שזה מה שאמור לשכנע

לביא4

New member
כנראה מסיבות אלו

ישבה ש"ס של אריה דרעי , בממשלת רבין-פרס, עם קואליציה צרה של שמאל קיצוני וערבים - למי שזוכר! גם אז הוא היה כפוף לרב עובדיה יוסף, וגם אז הבוחרים הימניים של ש"ס זקפו גבה, כאשר יש את התאווה לפוליטיקה, אז ראשית כל לוחמים בכל צורה אפשרית ואח"כ בודקים את ההיבטים הפוליטיים (זוהי פוליטיקה, לא?)

odery

New member
יש כאלה שעד היום קשה להם

עם הרב עובדיה בעקבות הסכם אוסלו

נשיאת בית המשפט העליון

דורית ביינש תקפה הערב את אלה שרוצים לשנות את שיטת הבחירה של נשיא בית משפט העליון ולהשאיר את המצב הקיים שבו נבחר הנשיא לפי ותק (שימו לב!!) כי רק אנו נבטיח שהשופט יוכל לפסוק לפי "מצפונו" וכישריו ללא לחצים הבנתם? לפי מצפונו.. השמאלני?

למעלה