על נסתר וגלוי
אז מאיפה מתחילים .
זכור לי משהוא על 7 ימי בריאה , ושלכן יש לנו 7 שכבות עור העוטפות את הגוף ,
שהם מצביעות על 7 רמות מטאפיזיות לפיזיות בגוף האדם ,
כאשר בכל רמה יש אמצע ימין ושמאל המתייחסים אחד לשני ,
ואף ברמה השלישית מצורפים ללב הפועם , ויוצרים דרך הרמות הנותרות מערכת דם ודופק ,
כאשר הרפואה המערבית יודעת רק על לחץ סיסטולי ודיאסטולי המראה על פעולה רוחב של שני רמות מיתוך ה-7 .
כאשר הפתרונות הכימיים שפועלים בעיקר ברמה ה-6-7 , אינם יעילים לשאר הרמות , ולכן הרפואה המערבית מפספסת משהוא ,
בהמציאי את הרפואה המערבית יצרתי תכנים טכניים שיתנו מענה לפונקציונאליות הבסיסית שתשרת את כולם .
האינטראקציה בין הרמות למערכות השונות לעומת חומרים וצמחים ברובה עדיין נסתרת ,
וזה נותן פתח למומחים לנסתר לרמות השונות ללמוד גם רפואה , ולשלב ,
הרי רק למדוד דופק מראה על יציבות וחוזק לרמה ספציפית זה לא יראה אם רמות שונות צריכות תיגבור למערכת או איבר ,
העבודה המונומנטאלית של איסוף רפואות עממיות וסבתות עדיין לא הותאמה למערך כולל של גוף האדם ופיצוח ה-DNA הוא רק תשובה חלקית לראיית המערך הכולל
והבעיה הראשית שאם ניתן לכם את המידע איך זה פועל זה יחייב שיש אל ואתם חוטאים ולא יהיה רשות נתונה , ואז או תפנו לדרך עצמאית , תגידו כמו הדתיים תודה על כלום
או כמו בונו מ-יו 2 , תגידו נתתי לי כלום ועכשיו זה מה שיש לי ,
אז יש הרבה נסתר ולא גלוי עד כה , ויש כאלה שיודעים הכל ולהם זה גלוי .
אז עד שיגיעו לזה , ויעבדו במשותף ובמסודר למען כולם , הד ריבי האגו מונח לפנינו .
דוד
אז מאיפה מתחילים .
זכור לי משהוא על 7 ימי בריאה , ושלכן יש לנו 7 שכבות עור העוטפות את הגוף ,
שהם מצביעות על 7 רמות מטאפיזיות לפיזיות בגוף האדם ,
כאשר בכל רמה יש אמצע ימין ושמאל המתייחסים אחד לשני ,
ואף ברמה השלישית מצורפים ללב הפועם , ויוצרים דרך הרמות הנותרות מערכת דם ודופק ,
כאשר הרפואה המערבית יודעת רק על לחץ סיסטולי ודיאסטולי המראה על פעולה רוחב של שני רמות מיתוך ה-7 .
כאשר הפתרונות הכימיים שפועלים בעיקר ברמה ה-6-7 , אינם יעילים לשאר הרמות , ולכן הרפואה המערבית מפספסת משהוא ,
בהמציאי את הרפואה המערבית יצרתי תכנים טכניים שיתנו מענה לפונקציונאליות הבסיסית שתשרת את כולם .
האינטראקציה בין הרמות למערכות השונות לעומת חומרים וצמחים ברובה עדיין נסתרת ,
וזה נותן פתח למומחים לנסתר לרמות השונות ללמוד גם רפואה , ולשלב ,
הרי רק למדוד דופק מראה על יציבות וחוזק לרמה ספציפית זה לא יראה אם רמות שונות צריכות תיגבור למערכת או איבר ,
העבודה המונומנטאלית של איסוף רפואות עממיות וסבתות עדיין לא הותאמה למערך כולל של גוף האדם ופיצוח ה-DNA הוא רק תשובה חלקית לראיית המערך הכולל
והבעיה הראשית שאם ניתן לכם את המידע איך זה פועל זה יחייב שיש אל ואתם חוטאים ולא יהיה רשות נתונה , ואז או תפנו לדרך עצמאית , תגידו כמו הדתיים תודה על כלום
או כמו בונו מ-יו 2 , תגידו נתתי לי כלום ועכשיו זה מה שיש לי ,
אז יש הרבה נסתר ולא גלוי עד כה , ויש כאלה שיודעים הכל ולהם זה גלוי .
אז עד שיגיעו לזה , ויעבדו במשותף ובמסודר למען כולם , הד ריבי האגו מונח לפנינו .
דוד