על נהיגה

מיכלי בעיני החיים זה כמו ששבש ../images/Emo7.gif

ככל שאתה מקצוען אתה מנצח יותר בתחרויות, אבל תמיד יש גם אלמנט קטן של מזל.

deep ocean

New member
מזל או גורל....

אני קוראת לזה גורל מסויים למשל, אני לא פוחדת להסתובב בנתניה (העיקר שקרובה למקום מגורי) אני הולכת שם חופשי בחנויות אני ממש לא פוחדת למה? כי אני יודעת שאם הגורל שלי הוא למות בפיגוע זה יתפוס אותי בכל מקום זאת דעתי על החיים כמובן, שאני הולכת ואני עירנית אבל אני לא מפחדת למה אנשים נהרגים בתאונות דרכים או נפצעים? אני חושבת שיש כנראה איזה שיעור שהם עוברים דרך זה או המשפחה שלהם אבל קשה לי להתייחס לזה באופן אישי כלפיך ולהגיד לך-זה הגורל שלך למה? כי אני מכירה אותך נניח ולא הייתי מכירה אותך יכולתי להגיד לך- "זה הגורל שלך, כנראה היית צריכה ללמוד משהו" אבל קשה לי להגיד לך-רחל זה הגורל שלך מבינה אותי? לעצמי קל לי להגיד מיכל יש לך סרטן כי היית צריכה ללמוד משהו ואני באמת גיליתי שזה נכון למדתי המון אבל לאחרים אני לא מרגישה שיש לי זכות להגיד להם כזה דבר טוב מקווה שהבנת למה התכוונתי.

עלי ומה שקשור

ליום התאונה, היו הרבה מסרים שבדעבד מבינים שהיא תקרה. נאמרו דברים שלעולם לא נאמרו , ולכאורה לא ברור מאיפו נאמרו ולמה....היום הכל ברור....כן זה באיזה שהוא מקום היה מסר לחיים..... אני יודעת שאני לא ברורה בכוונה לא יכולה להרחיב , ונמנעת מלדבר על מה שהיה לא עושה לי טוב, מנסה לברוח מהכל.... שבוע טוב רחל-נשמה

deep ocean

New member
ואוו

דווקא אותי זה מעניין רוצה לדבר על זה באי סי קיו/באי מייל? אני פשוט מרגישה שזה נוגע לשתינו כי גם לי היו סימנים שלי. (רק אם אתה רוצה כמובן. אני חושבת שדעתך עלי אינה חיובית, אבל אולי שינית אותה. או שאין לך בעיה לדבר על זה, למרות ששתינו לא חברות)

soulbird

New member
היי אני אישית לא אוהבת לדבר על מזל

או גורל . אז השאלה הנשאלת היא למה בכל זאת קורים דברים? . למה? ככה! אין תשובה . נקודה . למה קרתה לי התאונה? (מדברת אישית עלי) אם רק אמרתי סטופ! עד כאן! כל הסבל הייה נמנע ממני . שנייה אחת שפשוט לא אמרתי עצור והתוצאה הם חודשים של סבל. אני לא חושבת שזה תורם לאף אחד כל השאלות הפילןסופים האלה. העיקר זה להיתמודד אם מה שיש. אולי גם לנסות לילמוד איזה לקח מזה (אם אפשר). כל הואם ואים (ואם לסבתא היו גלגלים) סתם מתסכל. שלכם אני

לא יכולתי שלא להגיב

ולשלוח לך מכאן חיבוק ענקי ((((((((רחל)))))))) כי אני מרגישה שאת צריכה את זה עכשיו. אוהבת, נטע

rubber duck

New member
על מהירות ובכלל

ב 1 במאי 1994 נהרג אלוהי המהירות קראו לו איירטון סנה - ayerton senna הוא היה בן 33 במותו . האיש שלא ידע פחד . הוא נהרג במסלול אימולה שבסן מרינו בפניה הנקראת tumburelo מין עיקול קטן שהכניסה אליו היא במהירות 260 קמ"ש סה"F עיקולון קטנטן . הוקמו וועדות חקירה , חוקרי תאונות , אנשים נשפטו אבל מה זה משנה , וזה לא ישנה כלום אליל הנעורים שלי כבר לא פה וזו עובדה ומשהו לגבי הכביש מהירות כשלעצמנה אינה גורם לתאונות הרבה יותר חשוב להתאים את עצמנו לתנאי הדרך וכמובן לשמור על עירנות שרון

למעלה