על משכב זכר...

Weasley

New member
על משכב זכר...

מה מזה באמת כתוב בתורה? מה הוא פירושים של רבנים? איך התורה עצמה מתייחסת להומוסקסואליות, מה אומרים הפירושים? יש רבנים שלגמרי מקבלים את זה?

Dancing mad

New member
אני מצטט מהתנ"ך. אירוני. ../images/Emo3.gif

האיסור מויקרא יח' פסוק כב': "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה, תועבה הוא." האיסור והעונש מויקרא כ' פסוק יג': "ואיש אשר ישכב את זכר משכבי אישה, תועבה עשו שניהם, מות יומתו דמיהם בם." כפי שאתה רואה, הפירוש די חד משמעי, אבל לתורה אין התנגדות להיות אדם הומו, רק למשכב זכר.

Dancing mad

New member
אה, ויש רבנים ,רפורמים, שכן מקבלים.

לך לפורום "זהות מינית", במאמרים (תחת "דת וגאווה") יש כמה דברים מענינים.

BabyBoy1

New member
התורה אוסרת על משכב זכר

כמו שכתוב בציטוטים למעלה. ולכן גם יחסים הומוסקסואלים בין גברים אסורים, כדי שלא ישכבו ויחטאו. אני מניח שרק רבנים רפורמיים סוברים שזה מותר.

../images/Emo26.gif

לגבי ציטוטים מהתורה , כתבו לך . מה הוא פירושים של רבנים? -רוב הרבנים מבינים את העניין של משכב זכר ויוצאים בכל תוקף עם ביטואים כמו "בהמות" נגד זה . הם מן הסתם לא מסכימים גם לקשר ידידותי (כמו שbabyboy1 כתב , שמא יגררו ליחסי מין( . איך התורה עצמה מתייחסת להומוסקסואליות, -התורה מתייחסת כמו שהרבנים מפרשים זאת . כלומר, בלי רגשות , פשוט אנחנו כמו כלבים וצריך לא לעשות את זה (
שוב , ללא רגשות ונטיה מינית . תסיט את העיניים והמחשבות ברגע שההרמונים קופצים...) . מה אומרים הפירושים? - רש"י מפרש לאיסור מויקרא יח' פסוק כב':"ואת זכר לא תשכב משכבי אשה, תועבה הוא." ש..כפשוטו , כמו זרע של בנאדם לבנ'\בהמה וכד' .. יש רבנים שלגמרי מקבלים את זה? - כמו שbabyboy1 כתב , אולי רבנים רפורמים מקבלים את זה . אך אם הומוסקסואל יבוא לרב ויספר לו על הבעיה שלו , הרב ינסה לעזור לו אך לא בטוח שיקבל את זה כ"זוהי בעיה\מחלה שלא קיים תרופה" .

המסר הוא הכי ברור שיכול להיות

והוא גם הכי הגיוני והיגיני. זה דבר מאוס והראיה שזה דבר שכן מתבישים בו כגון לא יצאתי מהארון זה בושה בוודאי כי זה לא מקובל בעולם התורני באופן שלא משתמע לשתי פנים! ותעשה טובה לעצמך צא מזה צא ברח כמו מאש.יש בזה רבות איסורים והרבה הרבה הרבה אמת!!! זה לא קשה זה נסיון ושלך הוא בזה! בהצלחה ואני מבטיח לך שאם תשמר מזה ובכלל מהוצאת זרע לבטלה תראה פשוט הצלחה בכל החיים! תצליח.

Dancing mad

New member
הצלחה במה? בחיים בטוח לא.

בשנאה עצמית עד כדי פסיכוזה ,בדיכוי מיני מטריף דעת, ובשקר עז מצח לעצמו, ולמשפחתו. לא הבנת, אתה לא מבין וכנראה לעולם לא תבין שאין "לצאת מזה". אתה יודע מה, זה לא שאין "לצאת מזה", זה שאין ממה לצאת. לברוח מעצמך, מהיותך אתה, זה כמו כלב שרודף אחרי הזנב של עצמו: מתיש, מכלה, מסחרר, וחסר תועלת לגמרי. אולי תדע אם מישהו ממשפחתך\חבריך יתברר כחד מיני, אבל אני מאחל להם שלא יהיו, כי עם קרוב\חבר כמוך, הם לא צריכים אויבים.

קרפדית

New member
לכשרון המפותח המופלא

באיזו חוצפה בדיוק אתה מטיף לאנשים דברים שאתה בכלל לא מבין בהם? אתה היית פעם גיי והתגברת על עצמך? יש לך מושג מה זה להיות הומוסקסואל? כמובן הכי קל להטיף לכולם וכך להרגיש גדול הדור(שמשוטט באינטרנט)

למעלה