על משחקי מחשב וST

papal

New member
על משחקי מחשב וST

מאז ומתמיד- ליווה את סדרות המס"ב למינהם מעין הילה של מהשיכול לקרות- את ההילה הזו ניסו לתרגם למשחקי מחשב- בהם גם השחקן יוכל לקחת חלק פעיל בעולם המורכב של מסע בין כוכבים מה לא עשו שם?? כמה משחקי מופת כגון starfleet academy שנתן לנו את האפשרות להיות חניכים במקום אליו כולנו היינו רוצים להתגייס- (נרראה לי) - ולפגוש בתור מורים ומרצים את כל מי שרק חשבנו עליו ולהתנסות הכל ספינות הצי היו קווסטים ברמה כמו sttng- the game משנת 95 ששבר אז את כל מה שידעו על גרפיקה וקול במשחקי מחשב וכמובן star trek- coצmander ו fleet commander שאיפשרו שליטה טאקטית בצי וייצור של ספינות \בניית בסיסי כוכבים וכו, והיו גם משחקיפם שבושה שנשאו את השם star trek כמו למשל הelite force למינהם שלכל טרקי ממוצע הרסו את כל העסק (מי ממכם באמת רוצה לרוץ בתוך חללית עם פייזר ולירות בייצורים- ללא כל הגיון ועלילה?- זה אמנם כיף- אבל זו לא המטרה של מס"ב) היו גם משחקים בשנות ה 80 על מחשבי ה XT העתיקים- בהם גם אפשר היה לשחק עם צוות הסידרה המקורי של מס"ב ובסה"כ החיבור בין מס"ב למשחקי מחשב הוא די מעניין ולמה אני מספר לכם את כל זה??? כי בשבוע שעבר הגיע משחק חדש לחנויות ל PS2 שנקרא STAR TREK-SHATTER UNIVERSE המשחק נותן לכם חלליות ביד ואתם אמורים להשמיד או משהוא כזה חלליות של הפדרציה!! אתם הרעים!!!- או בעצם הטובים?? כי הסיפור כאן מסובך- ובסרטים דווקא הדמויות המוכרות מסדרות הטלוויזיה הן לצידך- כנגד ספינות של הפדרציה המשחק הזה מאוד מוזר ותמוה - אבל מה שטוב בו זה שלראשונה- יש כאן שינוי צדדים- והלוחמה היא לא מצידה של הפדרציה מצה שקורה זה שהאקסלסיור- איכשהוא מגיעה לעולם מקביל ששם הפדרציה היא הרעים- והיא בעצם אירגון פיראטי עם הרבה מאוד כוח.... הדמות הטובה כאן היא קפטן סולו שמפקד עליך מהאקסלסיור- שעברה ליקום המקביל בזמן משימה כלשהיא (נשמע מוכר ???) וכבדרך אגב- לכל משחק כזה יש עלילה- שלא היתה מביישת סרט !!!! אני שם לכם כאן לינק תתרשמו בעצמכם מהעניין ואמשח לשמוע מכם תגובות ומכיוון שאני מתמצא בנושא- אשמח גם לתת לכם מידע על כל שאלה שתשאלו בנושא שלכם טל להלן קישורים רלוונטיים המשחק החדש http://www.digitalentertainmentnews.com/review.php?story_id=2435

riku

New member
אני דווקא

אהבתי את משחקי ה Elite force ואת השאר ממש לא כי הם לא דיברו אלי. ומה לעשות שהמשחקים היום מה שתופס זה פשוט לירות בכל מה שזז? למרות שזו החמצה מסוימת זה עדיין כיף! לדוגמא קח סתם משחק כמו סטאר קונטרול2(משחק בן בערך 10 שנים), יש שם פשוט הכל ובלי ממשק תלת-מיימדי, פשוט משחק מצויין. בכל אופן שיחקתי גם במשחק הזה עם החלליות(נראה לי קוראים לו Academy) ודווקא אהבתי אותו, אבל זה לא מתקרב לElite Force, ושיחקתי גם בBridge Commander והממשק איטי מידי לפי דעתי האישית.

Broken Bow

New member
אם לא הבנת...

המשחק החדש שאתה מדבר עליו עוסק ביקום המקבילי, שאותו אנו פוגשים לראשונה ב"Mirror, Mirror" מהסדרה המקורית - בגלל תאונת משגר קירק ועוד 3 מהצוות עוברים ליקום מקבילי, ששם בני האדם אכזריים ותוקפניים ויש להם אימפריה גדולה וחזקה. מאוחר יותר ב-DS9 הראו לנו בכמה וכמה פרקים מה קרה מאז (לא אקלקל למי שלא ראה, אבל לדעתי אלו היו פרקים מעולים). המשחק מתאר מצב שבגלל תאונה כלשהי, האקסלסיור, תחת פיקודו של סולו, עוברת ליקום המקבילי.

seti2

New member
המידע מהאתר הרשמי...

ממש חלקי ויצאו עוד הרבה יותר משחקים של סטאר טרק

papal

New member
אמת

אכן מידע חלקחי- ואני כרגע עובד על ארכיון משחקי סטאר טרק- וכשיהיה לי כל הלינקים אני יפרסם ומעבר לכך= אני לא מתמצה בסדרה הישנה- אז שמח להביןשהתעסקו בזה כבר ולגבי DS9 אי יודע- אני ובגלל זה שאלתי אם זה לא מוכר מאיפשהוא-= התכוונתי לDS9 אבל בגלל שלא ידעתי על הפרקים מהסידרה הישנה- לא קישרתי- כי מדובר בתקופת זמן מאוחרת יותר ב DS9 מהמשחק

למעלה