על מציאות ושפיות:

ל נ צ ח

New member
על מציאות ושפיות:

תאריך : 26/08/2000 12:29:53 מאת : לנצח ([email protected]) נושא : תבין LOGOS שעולם כמנהגו נוהג בתגובה ל: תוהה אני (LOGOS) ההודעה שלי היא: תבין LOGOS שעולם כמנהגו נוהג ובני האדם חייבים לציית לכללי המציאות וזאת בכדי שייהנו מזיו החיים דרך השפיות המבורכת הודות לסדר שאלוהים יצר במציאות חיינו וחיוני סדר כללי זה מאין כמוהו לשפיותו של האדם. ידוע לכל שהחיים לא תמיד מחייכים לכל אחד, אך לפחות הם מקובלים על כל השפויים ולכן הם בוודאי יודעים ובוחרים לחיות אותם לפי כללי המציאות למרות הכל. זה גם תפקידו החיוני של השכל באדם להוביל אותו בשבילי המציאות ובדרכי השפיות. אך לידיעתך, השכל אחראי גם לחקור את המציאות שהוא חי בה ולעומק, כי לבו מורה לו שלא הכל ברור כמו שהעיניים והאוזניים משדרים,ויש אמת גדולה נסתרת מאחורי כל זה. נכון הדבר שמי שנכנס להרפתקה הזאת ללא הכלים הדרושים, עלול לסכן את שפיותו במוקדם או במאוחר וחז"ל רופאים ופסיכולוגים וכמובן אלה שדעת ה` בקרבם, כבר הזהירו ומזהירים מפני ההידרדרות לאי-שפיות מכניסתם של אלה השפויים הלא מאובזרים בכלי ההגנה המתאימים. -וכך עולם כמנהגו נוהג עם אלה, אלה ואלה בעלי הדעות והעובדה שלכמה מאלה השכל לא משתגע, זה מה שיכול לשגע לאחרים את השכל. שבת שלום ומבורך * _____ * ל נ צ ח * _____ *

ל נ צ ח

New member
לטובתם ולעזרתם הראויים

* לטובת ולעזרה לראויים * 21/6/2000 19:12 לנצח ----------------------- זה לעומת זה ברא ה' כוחות הטומאה, והקדושה המבורכת כוחות הטומאה מוכרים לכל, במיוחד אצל האנשים הפשוטים, אנשי קשיי-יום, מדוכאים ,שטופי-מוח למיניהם, ובשפת העמים: אצל "הפרימיטיביים". ויש לא מעט מזה גם בחברה המשכילה ובגבוהה ומפעיליה נמצאים בכל מקום בו ישנו הרצון להזיק. וכדי להפעיל כוח שכזה; הטמא חייב להיות אדם בעל יצר רוחני חזק אך חסר, מעורער ומזיק, כדי שיוכל להשתמש בשנאתו להרע לזולת ולהפעיל אותם דרך כל מיני חפצים מקובלים במגיית הכישוף. וזה רע! רע לקורבן, ונורא למקריבו כי הוא כנגזר מהדין הנורא שיקבל ישלם את מחיר חטאו בבוא יומו ודרך ייסורי-תופת הנוראות בתחתיות שאול שם נשמתו תתייסר. - הקדושה שמנגד, פועלת ממש בשקט וברוך, היא כמעט ואינה מורגשת וכמו כנסתרת, כי זו טבעה האלוהי. היא חיונית כאוויר לנשימה וכמים שקטים החודרים עמוק באדמה ומחיים את כולם, כך דרכה להחיות את החיים ואת מעיינות הישועה. ואשרי הגבר "היודע אותה", כשהקדושה היא דרך חייו, היא שומרת עליו ביום יום, שומרת לו אמונים ודרכו בבוא היום גם תתבטא ותהיה מנסתרת לגלויה לרבים לטובתם ולעזרתם הראויים. שבת-שלום, |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

Scaly

New member
יא אללה 'לנצח'!!

ברוך השב! התגעגעתי...

ל נ צ ח

New member
תודה ../images/Emo70.gif ה"עסקים כרגיל" ../images/Emo150.gif

כמו שאת רואה בשורות למעלה
אכלה שבוע טוב ומבורך שיהיה לך, מאחל * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

edlessme

New member
יא-בא-יאיי לופו בניו-יורק...

תגיד רגע לנצח... משהוא שאני רוצה לשאול אותך כמה זמן כבר... למה אתה תמיד מתעקש (טוב, לא תמיד) לכתוב בצורה שצריך להיות אג'יפטולוג בשביל להבין למה אתה חותר? כאילו... אני מניח שחלק מהאנשים פה מבינים אותך 6\6 (אני יודע... אני יודע...) אבל, בחייאט, תן לנו, הטיפשים גם צ'אנס לזכות באיזה אפטר לייף סבבי שכזה. לך תדע... אולי זה יעזור לך להציל עוד איזה נשמה טועה עם יכולת אנילטית של מרציפן על האש, אולי אפילו יעזור לך לנקות את הכסילות מראשו של שאבז...

למעלה