על מעי עצבני

• פותח הנושא chti
  • פורסם בתאריך

amor0

New member
זה אינדואלי מאוד

מה שכן המעיים לא סובליןםשיוניי תנאים קיצונים לגבי קור נכון חום גם בדכ מעיים עצבניים לא אוהבים תזוהנ משתנה ולרוב תזונה מבושלת רגילה איטריות ירקות בושלים עוף מכובס זה טוב םירות בדכ עושים צרות הסוכר תסיסה יתרה מין ןומשקארות מוגזים גם לא מה כן מספר טיפות שמןמנטה טהור בלבד לבליעה חובה שיהיה ממקור טהור לא קוסטי אומשהו כזה עם כוס מים תה מנטה אפשרי גם עיסוי בטן ולפעמים גם לא לאכול הרבה ארוחות המעיים ירגעו שתי ארחות ביום

chti

New member
על מעי עצבני

פרופסור רן אורן היקר, אני חי בחו"ל וסובל ממעי עצבני מזה מספר שנים. לאחרונה המצב החמיר והתווספו התקפות של הקאות די אלימות אשר לרוב תוקפות אותי בלילה. כל הבדיקות שעשיתי הראו שאין כל בעיה ולכן הוחלט שאני סובל ממעי עצבני. מחיפוש שערכתי בפורום הבנתי מתשובותיך שיש מה לעשות בנידון, מה שמעולם לא שמעתי מאף רופא- לא בארץ (לפני 3-4 שנים) ולא כאן בצרפת. מה שרציתי לשאול הוא, מכיוון שמדובר בתסמין/מחלה כה שכיחה, האם באפשרותך לתת מספר פרטים באופן כללי, אולי מאמר קצרצר בנושא? רבים סובלים ומוצאים את עצמם בחוסר אונים מוחלט, ומסתבר שהדבר נובע מחוסר ידיעה..? בקשר למצבי האישי, אם אין ביכולתך לענות ע"ג הפורום האם תוכל לענות לי במסר אישי. רופאי פה אמרו לי שמדובר בניסוי ותהייה- לא לאכול מה שעושה לי רע. ויש לא מעט מאכלים העונים על אותו קריטריון... דרך אגב- האם מזג-האויר (חום או קור יחסית קיצוני) יכול להשפיע על המצב? בתודה.

chti

New member
נ.ב.

כשכתבתי מאמר קצרצר התכוונתי ללינק או הכוונה לאחד שכזה... זה נשמע נורא עכשיו, מצטער. (
מבושה)

מעי עצבני

בשנים האחרונות התפתחו טיפולים פארארפואיים העוזרים בנושא כגון ביופידבק, היפנוזה מדיטציה וכיב לצד מספר תרופות אנא כתוב ליערה, מכ המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, מרכז רפואי ת"א רח וייצמן 6 שאני ביקשתי שהיא תששלח לך חומר בהצלחה

למעלה