על מכוניות

hifly

New member
פיקולו נגד רפטור

אני לא מטיס מסוקים אבל כדי לדעת פרטים על הפיקולו כנס לכאן כדי לדעת פרטים על הרפטור כנס לכאן אמיר

אני רוצה לקנות מכונית

אני רוצה לדעת יותר פרטים על המכונית שאתה רוצה למכור כמה ? חברה ? יד ? וכ.....

tal2000

New member
מה אתה רוצה לדעת??

אני יכול לעזור לך מאיפה אתה? ודרך אגב יש לי טי מאקס של טראקסס

ברק חבר

New member
אמיר תגיד...

אמיר תגיד יש איזה מישהו שאתה מכיר שמעוניין לקנות מנסטר טראק במצב נעולה אם כול מיני אביזרים?

hifly

New member
לא כרגע

אבל צריך סבלנות אי אפשר למכור תוך יומים. אמיר

ברק חבר

New member
חבל!! חחחחחחחחחחח

למרות שאני מנסה כבר הרבה יותר מזה. אני פשוט מת לקנות את האינפרנו. סתם שאלה אם תוכל לתת לי עצה של מומחה (לפחות כך נראה לי שאתה) איזה אינפרנו הכי עדיף לי לקנות?

hifly

New member
תתחיל אם הפשוט שעולה 2300 שח בערך

יש לו מנוע תוצרת קיושו,לא מציאה אבל זול מספיק. מנועים מיקצועים יעלו לך 1500-1700 שח. הדגם הפשוט מגיעה גם בנוי או בקיט,ההבדלים אניחושב הם של כמה מאות שקלים. כולם 4X4 זהו פחות או יותר. אין בארץ מיבחר יותר מידי גדול שלהם. אמיר

ברק חבר

New member
יש את ה...

יש את ה- mp 7.5 sport mp 7.5 הרגילה מי מהם הכי עדיף לי (יש לי שליטה וגם יש לי את הכסף כך שזה לא משנה לי מי מהן אבל אני מעדיף את היותר טובה). אם תוכל לעזור לי אז אני מאוד ישמח. בברכה ברק חבר

ברק חבר

New member
לפי מה שהבנתי הספורט פחות...

לפי מה שהבנתי הספורט פחות טובה מהרגילה. האם זה נכון?

ברק חבר

New member
אולי זה ישמע קצת הרבה אבל זה לא

המחיר כרגע הוא דיי גמיש 0אני מוכן להתמקח) המחיר הוא 2600 והוא כולל את המוכנית, את השלט, את המטען מצבר, סוללה להטנעה, פלגים ועוד הרבה חלקים. אם אתה רוצה עוד פרטים או רוצה את המוכנית אז תיצור איתי קשר באחת מהדרכים הללו: טלפון- 5407348-03 או 5474289-03 אי מייל [email protected] או שפשוט תשלח לי כאן בפורום הודעה. בברכה ברק חבר

למעלה