על מי חלים הוצאות רופא דעה שניה?

על מי חלים הוצאות רופא דעה שניה?

שלום רב,אימי עברה ניתוח השתלות שיניים שלא הצליח (בלשון מעטה) ותבעה את הרופא. הנתבע מבקש שתיגש לקחת חוות דעת שניה מרופא ניטרלי... אימי גרה באילת ולכן תצטרך לקחת טיסות לתל אביב השאלה היא האם הנתבע אמור לשלם את ההוצאות נסיעה ואת ההוצאות לרופא הנייטרלי? האם התשלום אמור להיות מראש? תודה רבה

חוות דעת נוספת

ראשית תמיד כדאי להתייעץ עם עו"ד. בכל אופן, השאלה מטעם מי ממונה המומחה הרפואי הנוסף. אם הצד השני מעוניין בחוותדעת זו, כי אז ההוצאות הכרוכות בבדיקה חלות עליו. מאידך אם בית המשפט ממנה כי אז בד"כ זה מוטל באופן שווה על הצדדים עו"ד שלהבת רובין 03-7514248

שאלת מפתח: היכן מתנהלת התביעה???

שאלת מפתח חשובה היא היכן מתנהלת התביעה? באיזה בית משפט??? מדבריך אני מבינה שהרופא שאליו נשלחה אמך בתל אביב הוא רופא מטעם הנתבע- נכון?? בעיקרון - אם ההליך מתנהל באילת, עורך הדין המייצג את אמך יוכל להתנגד לדרישה לנסוע לתל אביב , ויכול לבקש למצא מומחה בסביבה.

תודה רבה לכולכן על התשובות

ההליך כנראה יתקיים בתל אביב,מכיוון שהעורך דין של אימי בתל אביב. הרופא הוא באמת מטעם הנתבע. אך העורך דין של אימי לא מתעקש שיממנו את ההוצאות מראש.האם זה יתכן? (מדובר על הוצאות טיסה וכו..את הרופא הם מממנים). תודה רבה לכן על העזרה

אפשר לנסות לבקש שהנתבע ...

אפשר לנסות לבקש מבית המשפט שהמומחה מטעם הנתבע יהיה מומחה יותר קרוב למקום מגוריה של אמך. מצד שני - עורך הדין של הנתבע יכול לטעון שרוב הרופאים הבכירים הם דווקא בתל אביב. מכל מקום - שווה לנסות.

התוכל להגיד לי אם הוצאו לה השתלים

אני במצב דומה. מפחדת לתת להם לגעת בשתלים .יכול להיות שיצטרכו להוציא את השתלים. איך מוצאים שתלים?מחררים את עצם הלסת? האם אפשר מיד לשים שתל חדש?

למעלה