על מות ילדים

JIMENA

New member
פלמחניקית, דווקא את לא מפסיקה להפתי

להפתיע אותי - ושוב אני אומרת דווקא את מכולם את שהיית צריכה ואמורה לדעת יותר טוב מכולם בתור פלחמניקית דווקא את מעלה השערות ושאלות כגון אלו...???!!! הן הבושה לא צריכה להיות מובלת לשום מקום מהסיבה הפשוטה שאין ולא צריכה להיות בושה!!! צה"ל עשה ועושה את עבודתו נאמנה וכידוע לך הוא אינו רוצח סתם להנאתו ילדים בדם קר והוא אינו שולח צלפים שמטרתם העיקרית ולרוב גם היחידה לרצוח בדם קר תינוקות בני יומם בתוך עגלותיהם ואו לחלופין חודר בכוונה לבתים באישון לילה ורוצח וטובח משפחה שלמה שישנה בשלווה. ואם הפלסטינים יפרסמו את תמונת השבוי (חלילה כמובן) בעיתונהם בהבלטה ליד תמנות הילד שהוא לכאורה קיפד את חייו אז עד רבא ועד רבא, באם למחלקת ההסבר שלנו יהיה שכל והם יתעורר בזמן אז הם יקלטו שבמקרה זה הפלסטינים עשו לנו יופי של שירות כי אז הם יוכלו להפיץ עדויות מצולמות לשימוש החמאס עצמו בילדים אלו. אבל במקביל באם את כל כך כואב ודואגת לגורל הילדים הללו - אז הרשי נא לי להרגיעך ולומר לך שאת יכולה להסיר דאגה מלבך ולהפך את אפילו צריכה לשמוח - כי זה בדיוק מה שאמו עושה - היא פשוט שמחה וגאה בו משום שהיא רואה בו שאהיד ויתרה מכך אני יכולה לומר לך שהיא בעצמו שלחה אותו. כי אחרת אין סיבה והסבר להמצאותו במקום שהוא לא צריך להמצא בו ועוד יותר מזה אם אמו של הילד הייתה אם אמיתית-אנושית, שפויה וצלולה בדעתה היא לא הייתה נותנת לו בגילו זה ובפרט במקום שהם גרים ובמצב שהם נתונים בו להסתובב לבד ושלא לדבר על כך שהיא לא הייתה מאפשרת לו אפילו לצאת מטווח ראייתה והיא אף הייתה דורשת שכל חצי-שלשת רבעי שעה לפחות הוא היה בא ומודיע לה שהוא בסדר והיכן הוא ולאן הוא הולך. אגב, אני מתפלאת עלייך לא רק כפלמחניקית אלא אף כמורה ומחנכת בישראל שצריכה עוד יותר מכולנו להכיר את המנטליות הערבית-מוסלמית ולדעת אם מי ועם מה אנו מתעסקים כאן!!!

למעלה