על מותם של ילדים...

אילה.

New member
על מותם של ילדים...

נכנסתי למכונית, הרדיו קישקש, 8 בבוקר, חדשות. בקול מונוטוני הקריין מספר על מותם בדקירות ובסקילה של שני נערים בני 14... ואני, אני מרגישה את ההתכווצות הזאת בבטן, משותקת, מסוגלת רק למלמל ``אלוהים אדירים, אלוהים אדירים...``, הדמעות זולגות, הפנים מתעוותות, ההתייפחויות מהבטן... מרגישה את מותם הנורא, האיום, המזעזע, בתוכי... עם זה אין לי כלים להתמודד. עם אלימות נגד ילדים. כאלה שעוד לא הספיקו... עוד לא ידעו... עוד לא התנסו... עוד לא ראו... עוד לא למדו... ואז, כל תפישת העולם שלי מתעוותת. אני, שבדרך כלל מביטה לעומק, מחפשת את המשמעויות ואף מוצאת, רואה עולם שיש בו תכנית אלוהית, יד מכוונת... באלימות הזאת אני לא מוצאת משמעות, לא רואה יד מכוונת... לא רואה כלום. רק שחור. עם זה אין לי כלים להתמודד. מבקשת לי נחמה אילה

אילה יקרה מנסה אני להגיב B-(

אילה יקרה היי!!! מזמן הפסקתי לראות טלויזיה, לשמוע רדיו או לקרוא בעיתון. ודאי תחשבו שאני איזו בת יענה שקוברת ראשה בחול. ולא כי כל פעם שאני מתפתה לפתוח את מקלט הרדיו או הטלויזיה או כאשר אני ממלאת דלק וזוכה לעיתון ``חינם``. חושכות עיניי. אף לא פעם אחת קרה שלא היתה איזו ידיעה שלילית. טיבם של העיתונאים או הכתבים להדגיש בעיקר את השלילי והמכוער. ישנה יד מכוונת ישנה תכנית אלוהית וישנו טוב בעולם. באותה מידה ישנו עולם האופל עולם הרשע. ההגיון אומר שהחלוקה צריכה להיות לפחות חמישים חמישים. לצערנו הכוחות השליליים נמצאים בין שישים עד שבעים אחוז בחלל לדעתי. לכן אי אפשר להתעלם מנוכחותם. מה שכן ניתן לעשות זה להמשיך לדבוק בכח האור להמשיך להאמין שהטוב סופו שינצח. אמונה אילה אמונה. את תמשיכי לשדר אור וטוב ואנחנו נמשיך לדבוק באותה דרך וכך נגדיל את מעגל אנשי האור. ידידיי משהוא גדול עומד לקרות בחג השבועות אם נמשיך להאמין ונמשיך לדבוק בהפצת הטוב. פשוט רבים רבים יצטרפו אלינו את תראי... האלימות קיימת ועלינו למגר אותה מעל פננו. בבקשה ממך אל תכנסי לרגשנות יתר עלייך לפעול רציונלית ולנסות להתעלות מעל עולם הרגשות. אם נסתכל על הילדים שנהרגו ככאלה שסיימו תיקונם יהיה לנו יותר קל להתמודד עם האסון. אנא הדליקי את המאור הקטן שבתוך ליבך מאור זה יפעיל את המאור הגדול ובצורה זו תוכלי לצאת מהאפלה. את תוכלי למצוא את האור בקצה המנהרה. הרבה חום אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה