על מה נדבר הלילה?
פ פשוט אוהבת את החיים New member 13/6/06 #2 על.... מה עשינו בלילה שאנחנו רואים את ההודעה הזאת רק עכשיו
פ פשוט אוהבת את החיים New member 14/6/06 #4 ../images/Emo4.gif ועל מה נדבר הבוקר?! נו משעמם לי..... אולי יש פה מישו?!
פ פשוט אוהבת את החיים New member 14/6/06 #6 אמנם "צרת רבים חצי נחמה" אבל... תנסי לעזור לי ולהפיג את השעמום?!
פ פשוט אוהבת את החיים New member 14/6/06 #11 מממ... קדימה קצת יצירתיות..... על מה נדס-קס?! <בלי ה "-" זה נראה אחרת>
פ פשוט אוהבת את החיים New member 14/6/06 #12 טוב נו.... איפה אתם עכשיו ו.... איפה הייתם רוצים להיות :S ?
C c o h e n 8 New member 14/6/06 #14 יפה יפה אני עכשיו בבית אבל הכי הייתי רוצה להיות עכשיו... בחוף הכנרת....
פ פשוט אוהבת את החיים New member 14/6/06 #18 ../images/Emo66.gif אני בעבודה..... <מקום אחרון שבה לי להיות בו כרגע>.... הייתי רוצה להיות בטבע.... לשבת בחופ הים ולצפות בגלים מתנפצים לחופ... לטייל בין הרים ושדות... "לסבול" את השמש הלוהטת ולא לקפוא בעבודה מקור המזגנים... בקיצור... אני רוצה החוצהההההההההההההההההה
../images/Emo66.gif אני בעבודה..... <מקום אחרון שבה לי להיות בו כרגע>.... הייתי רוצה להיות בטבע.... לשבת בחופ הים ולצפות בגלים מתנפצים לחופ... לטייל בין הרים ושדות... "לסבול" את השמש הלוהטת ולא לקפוא בעבודה מקור המזגנים... בקיצור... אני רוצה החוצהההההההההההההההההה