על מה מחתימים?

Applebite

New member
על מה מחתימים?

אני בדילמה. על מה אתם מתכוונים להחתים אותה? (אני יודעת שזה היה כבר בשאלון ה-M&G הגדול, אבל אני עומדת ממש לחפור בנושא, ואני מזהירה מראש!) אם נגיד אתם מחתימים על דיסק, אז על העטיפה או על הדיסק עצמו? כי לפעמים מאבדים את העטיפה או שהפלסטיק נשבר וכו'. מצד שני, להחתים על הדיסק עצמו נראה לי מוזר (וגם דיסקים נשברים). ועוד משהו- אם על העטיפה, אז על החלק החיצוני, שיראו מבחוץ, או על הבפנים? מצד שלישי, אולי אני רוצה שהיא תחתום לי על דף גדול ויפה וכך היא תכתוב לי הקדשה גדולה ויפה עם המון מילים מגניבות שרוב האנשים לא יוכלו לקרוא (ניחנתי בכשרון פיענוח כתב מחובר, אז אני אצליח מוהאהאהא), אבל אז מה אני אעשה עם הדף? לפני זה חשבתי אולי שהיא תחתום לי על הכרטיס, כי רג'ינה חתמה לי על הכרטיס (המעאפן) להופעה שלה, אבל אז ראיתי שבכרטיס של טורי כתוב מאחורה כל מיני שטויות וגם פחדתי שהוא ייקרע או שהיא תחתום בטעות על הביקורת. בכל מקרה, זה גם מחזיר לעניין חוסר המקום וההקדשה הגדולה והארוכה שאני רוצה
מה דעתכן/ם?

השאלה האמיתית היא

איך היא אמורה לחתום לי על העטפיה של קווירגירל אם היא שחורה??????????????

פלוטו24

New member
../images/Emo6.gif

איזה קטע! גם אני חשבתי על זה! ואני כל כך רוצה שהיא תחתום על האלבום שאני הכי אוהב!

Applebite

New member
כן, אצלי זה נכנס לחישובים

וממילא האלבום שאני הכי אוהבת זה UTP, והוא מתאים לחתימה. אפילו מאחורה יש את העיגול הלבן המגניב והריק הזה שממש מושלם לחתימה בתוכו, אבל בגלל זה אני שואלת אם כדאי לחתום בחוץ או בפנים...

אכן דילמה קשה

התחלתי לחשוב על כל מהשאני רוצה להביא איתי לפארק מחר ונראה לי שאני אעשה רשימה. אני חושבת שעל עטיפה של אחד הדיסקים, העטיפה הנשלפת, זאת אומרת ואח"כ צריך לצלם את זה למזכרת... למי שיש את האוטוביוגרפיה שלה יכול להחתים את טורי עליה... עוד לא ראיתי את הכרטיס אבל נראה לי שהוא קטן מדי ובצבע מזעזע מדי (ממה שסיפרו לי
) שיהיה אח"כ אפשר לקרוא מה כתוב שם. זהו בערך.... וכובע - זה ממש חשוב למחר

את החתימה על העטיפה של הדיסק או מה שזה לא

יהיה....וככה גם אם הדיסק/עטיפה/whatever יעלמו - עדיין תהיה מזכרת...

למעלה