על מה חרשתם השבוע?

Under the GUN

New member
על מה חרשתם השבוע?

הפורום הזה מתתת.... אני על על marshall mathers LP כל השירים של מלך האריות (במיוחד אגוזים של קוקוס) Demon Days - Gorillaz ו2 הדיסקים של מוקי חרישה מטורפת

ozshady

New member
על מה חרשתי...

smack that... בהתחלה לא אהבתי עכשיו אני לא מפסיק לשמוע אותו וכמובן חוזר לרשימה forget about dre שאותו אני כבר יודע בעל פה הדורבנים - עוד לילה the next episode wanksta כן כן אני לא מאמין אבל חרשתי על פיפטי run rabbit run גם השיר החדש של chamillionaire רק שזה לא הייתי אני זה היה כל העולם ridin dirty אני לא יודע למה אבל אני לא כל כך אוהב את הקמיליונר הזה... אוף לא יודע יש עוד... אבל מה שכן הייתה רשימה באורך קילומטרים אם לא הייתי שוכח בבית את הmp וואי איזה שיעמום הייתה הנסיעה לאילת בלי מוזיקה

ozshady

New member
ובקשר לשממה

זה לא פייר שאתה אומר את זה כמה אני מנסה לכתוב הודעות ואף אחד לא מגיב. אפילו אתה ביקשת שיתרגמו לך את הקטע על המיקסטייפ של אובי טרייס... תירגמתי לך ואפילו לא הגבת. כל הודעה יכולה להוסיף תאמין לי וגם שמתי קישור לשיר ואף אחד לא הוריד אותו חוץ מזה אני חושב שהמצב קצת השתפר

Under the GUN

New member
צודק.. סליחה

תודה בכל מקרה.. ואיזה השתפר? אחד השבועות הכי גרועים של הפורום

Magic Girl גל

New member
אגוזים על הקוקוס על העץ קטפתי טםטםט

הנה הם עומדים כאן בשורה יש קטנים יש גדולים אפילו יותר מהראש זאזווווווווווווווו חח
המממממממממממ על מה חרשתי........ על השדה!! טוב לא מצחיק.
על המיקסטייפ של סוליקו ודיג'יי אלארם ואורי שוחט- פעמיים שחור!!!!!
מי שלא קנה את זה - מפסיד את הדיסק הכי אדיר בארץ

Magic Girl גל

New member
הממממ

יש בחנות דיסקים בשנקין המון מיקסטייפס ... טאוור רקורדס אפשר לנסות, אל תבנה על זה...

Under the GUN

New member
מישהו שמע את זה באנגלית?

באנגלית זה כזה גרועעעעע תראו *(C) כל הזכויות על ההקלטה והעלאה לרשת הם שלי*

galileho

New member
אני:

unfaithfull - rihana slow down baby - christina aguilra still dirty - christina aguilra marshall mathers - eminem זהו=]

jogy

New member
ואני חרשתי על why we thugs

של אייס קיוב , קניתי את הדיסק

angela12

New member
.....

נמנמ במיוחד רוק ישראלי *THUMBS UP* פורטיסחרוף, יוני בלוך, היהודים, המכשפות, אביב גפן, בית הבובות כן, מסתבר שזו המוזיקה הכי טובה בעולם =/ וגם חרשתי ה-מ-ו-ן על runinng up the hill של קייט בוש בביצוע של פלסיבו

למעלה