על מה חרשתם השבוע?

Under the GUN

New member
על מה חרשתם השבוע?

אני חרשתי על 2 הדיסקים של Drowning Pool בSinner חרשתי בעיקר על Bodies וב חרשתי בעיקר על Step Up דאממ הלהקה הזאת פשוט גאונית ותקשיבו, אתם רוצים להחזיר את החוליה החלשה? עם כן על איזה דיסק?

Lil M

New member
אווו

בוב דילן! קצת LBאני ממש אוהבת את צ'יטינג. ממש. פאנסט עם קרולינה. אלבום גרובייייייייייייי. רמי פורטיס נארלס ברקלי פיינל קאט של רוג'ר ואיידאה. בעיקר NOW.

ozshady

New member
שלי

eminem: the kids forget about dre hellbound time של פינק פלויד ו-money killing in the name of november rain רעייה של חיים משה וגם כל נדריי של חיים משה.

ozshady

New member
חוץ מזה שלא הייתי בבית...

כי הייתי בטיול אה כן וגם שחכתי clint eastwood של gorillaz ויש איזה שיר אחד ששמעתי ואין לי מושג איך קוראים לו או של מי זה כל השיר זה שגארון שגארון שגארון.... הבלבלבלבלבההההללהלהלבבלב מזה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאממ אממ אממ

בעיקר על Tell Me Baby של רצהפ Dust N' Bones של גאנס Lord of the Rings של Blind Guardian ובקשר לחוליה החלשה... תעשה על The Marshall Mathers LP חושבת שלא עשינו על זה

Shade45

New member
שלי

Eminem-Bully Can I Bitch G Unit- I Smell Pussy Obie Trice- Snitch Snoop Dogg-What's My Name

galileho

New member
אני

בתכלס - קרח Outta control - 50 cent המגפיים של ברוך - כוורת הכי הרבה על הראשון
וזהו בערך

galileho

New member
חחחח אני לא גרופית

אני חושבת שיש לו כישרון ואני אוהבת את מה שהוא עושה אני לא אאאאאאא קרח תעשה לי ילד $)(_Y&)_%)_* את יכולה לשאול אותו אפילו

angela12

New member
...

המכשפות- ערפד המכשפות- קוצים של פחד איפה הילד- נפלת חזק איפה הילד- מה שעובר עליי [בלי שום קשר לגירסה הנוראה שהלכה שם בכוכב נולד] ווו... אטלנטיק של לד ואפטייט פור דיסטרקשן של גאנס ~איכות!~

למעלה