על מה השיר סאני?

הנה

ההדרנים איכשהו ריככו את המהלומה. "סאני" החדש, כנראה הנכד של "שמעון השכן", החזיר אותה לצליל מוכר ושפוי; גרסתה החדשה ל"נובמבר" טעונה עדיין שיפור; "באה מאהבה" היה נסלח הודות לספונטניות של חג האהבה; ואילו "אם אלה החיים" היה סיום מלא כוח והוד, שהחזיר את האמונה ביכולתם של קרן פלס והסובבים אותה להסיק את המסקנות הנכונות והטובות עבורה. זה מתוך אתר הבמה. מהכתבה שאת שמת בסוף שלה

Crurifragium

New member
אולי הסיפור שלה

על איך היא נכנסה לדלת הלא נכונה, בטעות, זה סתם פיברוק. היא הייתה בניחום אבלים. אבל זה נורא לא במקום להתחיל עם הנכד של המנוח בדיוק כשמגיעים לשבעה, אז היא נמנעת מלספר את הסיפור האמיתי.

shay keran21

New member
דייייייי!!!!!!רציני??!!!

אימאאאאאאאאא מעולם לא שמעתי על זה.....איזה דבר זה

Crurifragium

New member
לא, לא רציני. לכן ה ../images/Emo3.gif בסוף המשפט.

שי, אני יודע שכבר אמרו לך את זה (הרבה פעמים) אבל אתה צריך קצת להרגע. אבל בלי הקצת.
זו הייתה בדיחה על איך זה יכול להיות גם על תומר, וגם על הנכד של שמעון השכן, למרות שכשהיא מספרת על הפגישה עם תומר כמובן שמעון והקשר המשפחתי לא מוזכרים.

I מ י ר ב I

New member
נראה לי שאין בתפוז בכלל

גולש כמוך,אתה יחיד ומיוחד. צריך למסגר אותך.

I מ י ר ב I

New member
קרן העלתה את שיר השבוע לאתר

היא מבקשת עזרה בהלחנה...אם מישהו מפה בעניין. טקסט ממש מרגש,הוא לזכר שי וולשטיין ז"ל. שי מחדרה,בית הוריו 5 דקות הליכה מהבית שלי...

papashdon

New member
אם תסתכלו בתודות של האלבום השני

תוכלו לראות תודה לסני, "שחזר אלי ואיתו האור".

chebis

New member
מתי הופעה בצפון??

האמת פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל אני קוראת אתכם כבר תקופה, תמיד אהבתי את קרן אבל אף פעם לא עקבתי אחריה מקרוב. אני קוראת לאחרונה את הסיכומי הופעות שאתם כותבים ואם רציתי לפני זה ללכת להופעה אז עכשיו יש לי יותר חשק, לצערי לא ראיתי שיש פרסום להופעה בצפון (חיפה והקריות) ויש לנו כאן כמה מקומות מעולים להופעות שממש יתאימו לקרן, אני ממש אתבאס אם היא לא תגיע להופיע באזור. מישהו יודע אם יש תכנון כזה? האם בסיבובי הופעות קודמים היא הופיעה באזור? דרך אגב בגלל שאף פעם לא עקבתי אחריה מקרוב יש כמה פרטים עליה שלא ידעתי וגיליתי רק מלקרוא אתכם, ויש כאלה שעדיין אני לא מכירה למשל איזה שיר זה מה כבר נשאר לקחת? ניסיתי לגגל עליו ולא מצאתי כלום, ומה הקשר שלה לשיר פרח הלילך? היא שרה אותו סתם כי היא אוהבת אותו? קרן אם את קוראת, בואי לצפון!!

היי

ההופעה הקרובה של קרן היא במחלף בית ינאי בM הדרך. ב2/8 ההופעות הבאות לאחר מכן הן כרגע בזאפה הרצליה ובתל אביב. אני בטוחה שבהמשך יהיו גם הופעות בצפון. מה כבר נשאר לקחת- שיר מתוך הדיסק השלישי של קרן שאמור לצאת במהלך חודש אוגוסט שיר הלילך- מירי מסיקה שרה לה אותו בכניסה לחופה שקרן התחתנה.

את אמורה לדעת - את מנהלת הפורום../images/Emo6.gif

אל תשכחי שבמהלך אוגוסט בין 2/8 ל31/8 יצא לאור הדיסק השלישי
וכל מה שכרוך בכך- ראיונות רדיו,
טלויזיה
וכו' ..

למעלה