על מה בכלל הלאגן

earth song

New member
אולי מישהו יכול להסביר לי

מה הקטע בדיוק עם מייקל ג´קסון וסוני? לא ברור לי כל כך העניין הזה...

earth song

New member
על מה בכלל הלאגן

בין מייקל לסוני? מישהו יכול להסביר לי ?

mmhbk

New member
סוני

אז ככה האלבום החדש של מייקל הצליח מאוד כשיצא ומכר 5 מליון עותקים בשלושה חודשים ואז סוני הפסיקו את מסע הפרסום של האלבום והוא הפסיק למכור. יוצא שמייקל לא קיבל בינתיים אפילו סנט אחד על האלבום והוא הפיק בעצמו את הקליפ החדש "בלתי שביר" שיוצא עוד מעט.

mmhbk

New member
לא בטוח

אבל אומרים שיש משהו בין טוני מוטולה למייקל.

אז ככה

מייקל מחזיק בקטלוג זכויות שירים של הביטלס ועוד אמנים (אני חושבת ב 50% מהקטלוג) - מדובר בקטלוג ששוה המון כסף, המוון! יותר מ 500 מליון דולר בקלות. מייקל לקח הלוואה מסוני לפני כמה שנים והוא עדיין לא החזיר להם את כל הכסף. טומי מוטולה - המנכל של סוני רוצה את הקטלוג שמייקל מחזיק. הם רוצים שמייקל ימכור להם את זה. מייקל לא מוכן לוותר על הקטלוג וכאן מתחילה המלחמה. סוני הפסיקו לקדם את האלבום של מייקל, מסע הפרסום המינימלי והכושל פסק אחרי 6 חודשים, המכירות של האלבום לא היו כ"כ טובות וסוני לא הרוויחו הרבה (הפקת האלבום עלתה 30 מליון דולר). את הקליפ הבא שאנחנו כ"כ מצפים לו מייקל יממן וישווק בעצמו. בימתיים סוני עושים הכל כדי לגרום למייקל להראות רע, אין קידום מכירות, הם מכפישים אותו, הם גם מנען ממנו להוציא שירים שמייקל רצה להוציא מהאלבום. הם לא רוצים שהוא יצליח. לפני שבוע קראתי שמייקל יוציא בקרוב אלבום GREATEST HITS 2 ועוד שני סינגלים מהאלבום ואז הוא יעזוב את סוני. בינתיים אומרים שהוא יקים חברת תקליטים חדשה, אבל אין לזה אישור. סוני בכלל עושים שטויות בזמן האחרון, הם גם העיפו את מריה קארי אחרי שהאלבום שלה GLITTER לא הצליח. מרריה קארי מכרה המון אלבומים ועשתה להם המון כסף. לא ברור מה שהולך שם..

סוני ספרד עושים צרות

זה הגיע לי באימייל: A Very Big Spanish Fan-Club is working hard sending mails to radio stations, music magazines and TV Shows to help and support Michael. This is the SAD message we received from most popular radio station in our country: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: "Along this week we have received a dozen of emails relative to M. Jackson. This is not too much but is not important for us quantity but quality and they have provoked a reflection in the members of the program. We haven´t play songs of Invincible since Sony Music Spain prohibited us play the record without any motive... but due to your complain we should react... In the next program we will try to put some songs of Invincible but can´t promise you nothing. We want not to harm either Jackson nor any other artist in any aspect." Carlos Lopez-Tapia. Head of "Lo que yo te diga". תרגום בקצרה: קבלנו הרבה מכתבים ממעריצים בקשר למייקל...אנחנו לא משדרים שירים מהאלבום החדש כי סוני ספרד אוסרים עלינו. אבל ננסה להכניס כמה שירים (לא מבטיחים שום דבר), ומוסיפים שאין להם כוונה לפגוע במייקל. תראו לאן הגענו..

mmhbk

New member
glitter לא שייך לסוני אלא ל-virgin

היא עזבה את סוני אחרי ששיר מתוך rainbow הגיע רק למקום 86 במצעד וחתמה בvirgin. עכשיו היא תקים חברת תקליטים משלה. גם מייקל צריך לעשות כך.

למעלה