על מה אתם ממליצים?

kizzi18

New member
על מה אתם ממליצים?

קורס בסקיי דייב או בפרדייב? שמתי לב שהמחירים בין הקורסים המואצים הם בעלי הפרש דיי גדול... למה זה? ועוד שאלה קטנה... ניתן לבצע את הקורס על חשבון פיקדון של הצבא?

greblin

New member
מצטרף לשאלה...

אני מצטרף לשאלה של קיצי18 וגם, למה יש בסקיידייב עוד שני קורסים בנוסף לשניים שמציעים גם בסקידייב וגם בפרדייב? (4 קורסים בסקידייב ו-2 בפרדייב)

OhadNir

New member
קורסים...

הקורסים המואצים בשני המועדונים שונים לחלוטין זה מזה. שני הקורסים כוללים 8 צניחות ובשניהם יוצאים ממטוס- עד כאן הדמיון... הקורס המואץ באילת מבוסס על היות הצנחן לבדו באויר. 3 צניחות אוטומאטיות מגובה נמוך (3,500) ועוד 5 צניחות חופשיות מגובה שמתחיל ב-4500 ומטפס עד 12,000. כל הצניחות הן צניחות סולו. אתה מתודרך לפני ומתוחקר לאחר הצניחה על סמך מה שהמדריך רואה בשניות הראשונות שלאחר היציאה מהמטוס ועל סמך מה שהרגשת שקרה. באילת, צניחות הדרכה בליווי מדריך לכל אורך הנפילה, עושים לאחר סיום הקורס בכדי לקבל רשיון. בפאראדייב, הקורס המואץ, כל הצניחות בו מ-12,000 והוא כולל 3 צניחות בליווי צמוד של שני מדריכים, 4 צניחות בליווי מדריך אחד והצניחה השמינית היא צניחת סולו.כמובן תדריך לפני עם המדריך שאיתו תצנח, והתחקיר מלווה בדר"כ בצפייה בסרט וידאו מעדשת המדריך. לאחר מכן יש לבצע עוד 12 סולו כדי לקבל רשיון. בתור אחד שהדריך את שתי השיטות, אני יכול לומר שישנם יתרונות לכאן ולכאן, אבל מבחינה מקצועית אין כמו צניחה בליווי מדריך כדי לרכוש הרגלים נכונים כבר מהצניחה הראשונה. לכן גם עלות הקורס גבוהה יותר- על כל חניך במטוס ישנם לעיתים שני מדריכים...ולדעתי- שווה!! היכן שתבחרו לעשות את הקורס- בטוח שיהיה מהנה ובטוח! אוהד נ.ב לא בטוח שיש 4 קורסים בסקיידייב....תשאלו אותם.

yaya3

New member
אירודיום

יש לציין שבאילת הקורס המואץ כולל גם 6 ריחופים באירודיום, לפני ביצוע הצניחות עצמן,בהם מלמדים לשלוט בגוף באוויר, עלייה ירידה, ימינה שמאלה, ובעצם להראות לחניך לפני הקפיצה מהמטוס מה התחושה שתהיה בנפילה. בהצלחה.

greblin

New member
תודה!!!

את החוויה אני מכיר בערך כי עשיתי טנדם, אבל אני בטוח שזה ממש לא אותו דבר... תודה! ליאור

oferbar

New member
איזה צבא? ../images/Emo8.gif

הכי טוב שתשאל במועדונים... לגבי המלצות למועדון אז כל אחד ימליץ לך על המועדון בו הוא או היא עברו הכשרה, ככה שהשאלה די רטורית... בהצלחה עופר

למעלה