על כנפי הכסף - עזרה

PAZ01

New member
על כנפי הכסף - עזרה

שלום לכל חברי הפורום, אני בקורס למדריכים ומחר אני אמורה ללמד את הריקוד המקסים על כנפי הכסף, בנוסף אני צריכה לכתוב לגביי יצירת הריקוד , התקופה ועל היוצר. יוצר הריקוד הוא מוטי אלפסי - מישהו יכול להפנות אותי היכן ניתן למצוא אינפורמציה, ממתינה לעזרתכם, שיהיה ערב טוב לכולם

הנה מידע שקיבלנו ממנו בזמנו

הריקוד חובר בשנת 1970 על ידי מוטי אלפסי והוא נקרא גם "על כנפי אבי", על שם פרח טייס מירושלים שנהרג ועל כן הריקוד הוקדש לו. הדילוגים פנימה (חלק א' של הריקוד) מסמנים את המעוף כלפי מעלה, את השמחה. אין קשר בין צעדי הריקוד לתוכן השיר. ריקוד זה, ועוד רבים, משתייכים כולם לנושא של אהבת הארץ, ולשמחה שבעניין.

את יכולה גם להיכנס לאתר "רוקדים"

בצד שמאל יש רשימה צבועה בכחול וברשימה יש חיפוש ריקודים את נכנסת לחיפוש ריקודים רושמת את שם הריקוד ומופיעים לך כל הפרטים על הריקוד

על כנפי הכסף../images/Emo160.gif../images/Emo39.gif

השיר חובר ע"י נעמי שמר ז"ל (מילים ולחן) אשר הלכה לעולמה ב 26.6.2004 והוקדש בזמנו לחיל האויר.

אתר "רוקדים" נועד גם למטרה זו

בעמוד לוח המדריכים בארץ http://www.rokdim.co.il/madrichim/madrichSearch.asp יש להקליד את השם "אלפסי", או חלק ממנו, וללחוץ על חיפוש. כאשר מקבלים את כל רשימת המרקידים העונה לחתך שביקשת, לוחצים על שם המרקיד אותו את מחפשת. כאשר השם מופיע יחד עם תמונה, מובטח שתקבלי מידע נוסף על אותו מרקיד ואם הוא היה חרוץ, הרי תמצאי גם את קורות חייו כפי שהוא הביא אותם. במקרה של מוטי זה אכן קיים. עם הזמן, אני מקווה, יותר ויותר מרקידים ואנשי מחול יבינו שהעמוד הזה אינו עמוד פרסומי אלא עמוד הנותן שרות לציבור המחפש מידע על אנשים מתחום זה. בהצלחה.

למעלה