על ים המאפיה

yifati XD

New member
על ים המאפיה

מצטערת שפתחתי חדש פשוט החוקים הישתנו, אני ממציאה דמויות וסיפור כללי. שירה (סיכה) שווארץ- אישתו של ארז שווארץ, בת 35, ושותפה שלו בקניון "על הים" בהרצליה. יש לה 50% מהקזינו הראשון החוקי בארץ שנמצא בקומה האחרונה של הקניון שלה והמון אנשי מאפיה מהארץ מחול באים לשם. פעם הרגה מישהו כשהרביץ לבעלה, היא הרגה אותו עם סיכה, היא דקרה אותו בבטן ובצוואר. ארז (פטיש) שווארץ- מנהל הקזינו ואיתו גם את העולם התחתון, בן 40, המון אנשים חייבים לו כסף וכולם מפחדים ממנו. הרג את חברו הטוב עם פטיש כשגילה שהוא גנב ממנו כסף. אלעד שווארץ- בן 10, כולם מפחדים ממנו בשיכבה ושפוטים שלו, מתחברים איתו כי יש לו מלא כסף ואחלה בית עם ברכה ויציאה לים. המורה נותנת לו יחס מיוחד כי מפחדת מאבא שלו. ערן שווארץ- בן 15, עוזר לאחיו הקטן בכל מה שקשור עם בנות ואלימות, מבריז מבית ספר ומעשן סיגריות עם החברה. לאחרונה מצבו הלמודי החמיר והוריו לא יודעים עד כמה. תפקידי אורח- המורה של אלעד. שלום אמזלג- שוטף של ארז בקזינו, חבר טוב מגיל קטן ומיעץ לו, מאחורי הגב של ארז מתכנן מזימות לרשת את האימפריה. דנה זודיאק- המאהבת של ארז. הילה דויד- החברה של ערן שמנסה לגרום לו לחזור ללמוד ולהפסיק לעשן. בינתיים זהו, אחר כך יהיו הרבה תפקידים אורחים. בהתחלה אני יארגן פרקים ואחר כך אני ימנה מישהו, אבל אתם צריכים רק לעמוד בזמנים שאני יגיד ולעשות סצנות. לסיפור עוד יקח זמן להתחיל אבל תבחרו תפקידים וותתחייבו להשקיע, אם לא נשארו תפקידים ומישהו רוצה תפקיד אורח שיכתוב ואני יוסיף לו במשך הזמן. יאלה תבחרו ותתפסו תטובים. בהצלחה!

yifati XD

New member
כן! אוף למה כולם כאלה מתעלמים

זה ברור לי לגמרי שכולם ראו את זה אז למה? זה לא הולך להיות קשה אבל זה הולך להיות טיפה דומה למשחק הדמויות רק עם טקסטים שלכם. אבל יש לזה מטרה וזה הולך להיות הדרמה שלנו. לדעתי הרעיון ענקקק אז למה אתם לא בוחרים?

yifati XD

New member
טוב חשבתי להיות שירה

אבל אני לא ישתתף אני יכין פרקים זה גם ככה המון אחריות

yifati XD

New member
. . .

yifati XD

New member
להעלאת המוטיבציה או איך שלא רושמים את זה

זה נסיון אחרון.. ואם לא אז ניתן לעניין הזה לשקוע בפורום... זה לא שאני נואשת, אני רק לא רוצה לוותר מהר! פרק 1 סצנה 1:
דינה המורה עושה הפליה...
דינה, המורה של אלעד: אלעד תקרא לנו את החיבור שכתבת. אלעד: המורה, לא כתבתי דינה: ולמה זה? אלעד:כי אני לא מבין בפרחי בר... דינה: *המורה בצעקה* אלעד *המורה בשקט יותר* תגיש לי שיעור הבא עוד 5 תלמידים(את הדברים האלה אפשר לכתוב לבד ולא צריך מישהו שישחק אותם): המורה גם אני לא הכנתי! דינה: מזה פה? אוניברסיטה? אתם כמו סטודנים עושים מה שבא לכם? הכיתה הזאת כבר הפכה ממש לגנון, אני כותבת את חמישתכם. התלמידים: אבל מה עם אלעד? דינה: מעבירה נושא... סצנה 2: ארז מדבר עם שלום שיחזיר לו חיצי מהסכום על המכונות החדשות ה-X-500, מכונת הימורים חדשנים שיש רק בוגאס. ארז: וואי המכונות פועלת מצויין, הרווחנו עליה הרבה כסף שלום: כן מחכה כבר לחצי שלי.. בטח ענק ארז: מזה מזה? ניראה לך שתקבל אפילו שליש מהמכונות, כזכור לך אני קניתי אותם. שלום: אבל ארז אחי אני יחזיר, חברים או לא? ארז: אין בעסק שלנו חברים, בוריס... מכיר את בוריס נכון? בוריס כבר המון זמן לא שבר רגליים... שלום: לא לא ארז נשמה... תן לי שבוע בבקשה ארז: עד אז הרווחים מהמכונות החדשות הולכים אלי, ועוד שבוע אתה מחזיר לי 30 מליון. שלום: אבל זה עלה רק 25!! שלום כפרה אין לי כסף.. אני חייב המון כספים בבקשה ארז: ריביית, מכיר? בוריס: לך להיות שיחה חשובה ארז: *לשלום בצעקה* ואני רוצה לראות תכסף כן? *מסתובב והולך* זהו.. זה נסיון אחרון... ואם לא רוצים לא צריך.. אני מורידה ל-2 סצנות לפרק אבל לא הולך אז לא הולך!

נשמע משחק יפה

אבל עם תוכל להוסיף עוד דמויות כמו בני דודים או עוד אנשים מהעולם התחתון זה יוכל להיות מעניין לפי דעתי אפשר גם שכל מי שרוצה להשתתף ולא בא לו על אחת מהדמיות יכול להמציא דמות שתתאים לעלילה

itai46

New member
בשביל עוד דמויות צריך הרבה משתתפים...

ובנתיים יש קצת... וד"א אני גם רוצה להשתתף...תתני לי איזה תפקיד שאת רוצה לא אכפת לי...

yifati XD

New member
תשמעו אף אחד כבר הרבה זמן לא היתעניין

אם מישהו רוצה דמות תבחרו... זה לא אני אמורה

אושRתי

New member
תתחילי בנתיים עם מה שיש, תוך כדי יצטרפו עוד

אנשים, אחרכך עלול להתקע המשחק וחבל.

למעלה