על ילדים וכלבים

על ילדים וכלבים

תראו איזו תמונה משגעת קיבלתי מחברה. הלוואי ופאלקור היה מסכים ששגיא יניח עליו את הראש, והלוואי ושגיא היה מניח את הראש על פאלקור מבלי להגניב לו איזו צביטה אכזרית בדרך...

ligo

New member
תמונה מדהימה

(אפילו שאני לא מחובבי הכלבים)

מה עושים כשהם מתעללים ב-../images/Emo108.gif?

הם נורא מתלהבים מהחתולים ומסיבה שאינה מובנת לי, החתולים תמיד מחפשים את קרבתם (2 מתוך 3 לפחות) וזה תמיד עולה להם ביוקר.
השבוע הייתי עם עומר על הידיים בתנוחה שלא יכולתי לצאת ממנה במהירות, והחתולה התיישבה בטפשותה ליד יובל. הוא כמובן שמח מאוד ומייד תפס את הזנב שלה בשתי ידיים וניער אותה.
ואני תקועה עם עומר ואומרת לו בייאושי "יובל לא! זה כואב לחתולה. זה לא נעים לה. תעזוב את החתולה". הוא כמובן מתעלם ממני וממשיך להתרגש מהצעצוע החדש והכל-כך מובן מאילו (איך הוא לא חשב על זה קודם
). והחתולה במשבר.
מצד אחד, היא כבר יודעת שהיא לא אמורה לשרוט אותו (לא ממש היתה צריכה חינוך בנושא. היא מאוד עדינה איתם). מצד שני, ממש כואב לה
וגם לא נוח וגם מפחיד והיא רוצה להסתלק משם. בסוף כמובן שהיא שרטה אותו (לא חזק) ומשכה ממנו בכוח את הזנב שלה (מסכנה, בטח כאב לה נורא
) בדיוק כשאני הצלחתי להשתחרר מעומר ולבוא לעזרתה. כל היום ריחמתי עליה אח"כ. ממש היה לי לא נעים ממנה שהילד שלי עשה לה דבר כ"כ נורא.

יוליי

New member
אחד מהשניים:

או שהחתולה תלמד שלהתעסק עם עומר ויובל זה לא משתלם ותתרחק מהם, או שיובל ועומר ילמדו שהחתולה מכאיבה אז לא כדאי... לפי הסיפורים שלך, החתולה תתיאש ראשונה
. במקביל לשריטות של החתולה ,ליה אתמול נגעה בתנור שהיה מספיק חם ונבהלה. מאז כל פעם שהיא מתקרבת לתנור ואני אומרת "חם" היא בורחת, פשוט למדה שלא כדאי להיות ליד התנור. כמובן שבמקביל צריך להסביר בתקיפות שבחתולה לא מתעללים... אם מתעקשים כמו שצריך ובטון ברור, הם לומדים בסוף.

yaelhul

New member
מסכנה החתולה, אני כבר מעכשיו מרחמת

על הכלב שלנו שיהיה מאד אומלל כששני האינדיאנים יזחלו אחריו בבית בקריאות קרב (לא רחוק היום). אין לי שום כוונה לגרום לו להרגיש רדוף ואני כבר חושבת על פתרונות אפשריים - להוציא אותו למרפסת הגדולה במזג אוויר נעים, לסגור אותם/אותו באזורים נפרדים של הבית ועוד. בכל זאת - צריך לתת לו את הכבוד המגיע לו בתור ילדנו היחיד במשך 6 שנים
יעל

יוליי

New member
לנו יש את פיסטוק שהוא בוקסר מדהים

אומנם פנים מפחידות (מעוכות כאלו), אבל האמת שהוא פודל בנשמה. ליה ממש לא מפחדת ממנו, אלא להפך. פיסטוק מפחד ממנה, ממש ככה. הוא לא מתקרב אליה, כאילו מפחד לפגוע בה. רק בשבוע האחרון הוא מעיז יותר. ליה ממש אוהת בעלי חיים. איך שהיא רואה כלב או חתול, היא ממש מתרגשת. בסוד אני אגלה שאני לא מתה על בע"ח בבית. למזלי פיסטוק באמת מתוק ואנחנו בבית עם חצר. יולי

לא זוכר איפה, נדמה לי בפורום תאומים

הייתה שאלה האם ניתן היום לשייך מקצועות לילדים לפי ההתנהגות שלהם אם זה ככה שיר תהיה או קוסמטיקאית (לפי קצב מריטת השערות של שושה אבל גם שלי) או מבקרת איכות של חפצים לשם בדיקת עמידותם בטלטלות ובפירוקים וכמו שמיכל מספרת - עדיין שושה נורא אוהבת את חברתה ובמבה ? במבה היא כבר חתולה מסיפור אחר....

והחלום שלי הוא...

לזכות בפרס הכי גדול בלוטו, לרכוש
עם חצר ענקית, ולהתחיל ללקט אלי את כל הכלבים והחתולים העזובים. להעסיק וטרינר במשרה מלאה, שכל תפקידו יהיה לטפל פיזית בבע"ח, ולדאוג שיהיו בריאים. לרכוש עברם את האוכל הטוב ביותר ולא להיות תלויה בחסדי תרומות למינהם. אחה"צ יבואו החברים והילדים שלהם, וכולנו נשב בחצר הענקית, הילדים יטיילו בין הכלבים והחתולים וכולם יהיו מאושרים (כאילו שאין להם בעיות בחיים). מותר לפנטז, נכון?

למעלה