על טעם ועל ריח

התמ-ים

New member
על טעם ועל ריח

בזמן האחרון יש בצ`אט ובפורום, תופעה, שהייתי רוצה להתייחס אליה. חוץ מגשם הפרות שנחת עלינו, יש לנו שם עז, כלב, שועל, חמור, קנטאור מעופף, צפרדע ירוקה, קרפד, פינגווין לבוש בשחורים, עכבר עם פלולה (מיקי מאוס), זרזיר, קו(ר)קיה, תולעת משי, וכו` וזה עוד לפני שהגענו לחיתולים המשומשים של הילד :)) אז אתם לא חושבים שהגלאט צ`אט והפורום נהיו, איך להגיד בעדינות, קצת מסריחים? (רציתי להוסיף לרשימה עוד מספר פוליטיקאים ואנשי ציבור שהסתובבו בצ`אט, אבל אז הסירחון היה ממש בילתי נסבל :) זה כמו בבדיחה הידועה: איש אחד הכניס לבית שלו עז (או פרה), שאלו אותו ``מה עם הריח?`` אז הוא ענה: ``אם זה לא מפריע לה, אז זה בסדר`` מה אתם אומרים?

זרזיר

New member
בשם כל זרזירי העולם...

אני מוחה בתוקף!!!! זרזירים בכלל לא מסריחים!!!!! (למען האמת הזרזיר הוא ציפור די נקיה...) רגשותינו נפגעו קשות... שלך בסירחון, זרזיר.

התמ-ים

New member
לא רק זרזירים ...

גם תולעי משי לא ... אבל אני לא אוסיף חטא על פשע .. זאת לא היתה הכוונה, להעליב, הכוונה היתה למחות על תופעת החיות והבהמות שמציפות את הצ`אט והפורום. בצורה כזאת או אחרת. האמת, אחרי ששחררתי את ההודעה הזאת, נזכרתי בעוד חיות שניתקלתי בהן ולא הוספתי, אבל כנראה שה- ``באג`` הזה קרה בגלל איזו חיפושית שהיסתובבה לי בראש :)) ואם נעלבת, או שידידיך הזרזירים האחרים נעלבו - אני מתנצל, ותמסור להם את התנצלותי הכנה, אני חוזר - הכוונה לא הייתה להעליב.

למעלה