על טסטים וחניות ..

adar2010

New member
על טסטים וחניות ..

חזרתי עכשיו מטסט .. היה אחלה, באמת. בטסט הקודם ידעתי שנהגתי ממש רע, אבל עכשיו .. שום הערה, שום בלם, שום הזזה של ההגה .. הצלחתי להשתלב בכביש מהיר (
אל תצחקו עליי, זה באמת קשה לי), אבל ממש בסוף הטסט, הוא החליט שאני צריכה לעשות חנייה בין שני רכבים. אף פעם בשעורי הנהיגה לא תרגלתי חנייה שכזו, וחככתי בדעתי אם להגיד לו, או לסתום ולנסות. אז סתמתי וניסיתי .. לקחו לי כמה שניות לקלוט מה לעשות, ואז התחלתי ברוורס .. בקיצור, בסוף הצלחתי להכנס בין שתי המכוניות, אבל הייתי יותר מדיי צמודה לאחת מהן. כמו שאמרתי, כל שאר הטסט עבר חלק. מה נראה לכם? נדפקתי?

MrJacKasS

New member
זה לא משנה

כמה את קרובה לאחת המכוניות, העיקר שיש לך לפחות 40 ס"מ מהמדרכה, ושביצעת את החניה בזהירות יתר כי נסיעה ברוורס היא מסוכנת (הסתכלות במראות, איתות, נסיעה איטית מאוד). ממה שאני יודע, לא יכשילו אותך על דבר כזה.

הממ...

אם זה היה הדבר היחיד, אז כנראה שעברת.. אם עשית את החניה בזהירות, והרי גם בסופו של דבר הצלחת להכנס, אין סיבה להכשיל אותך על זה!!!

adidas88

New member
תיקון טעות קטנה

לא לפחות 40 ס"מ אלא-פחות מ40 ס"מ... (למרות שבטסטים נותנים גם פחות מ50 לפי מה שהבנתי)

aviGODFATHER

New member
גם אני לא רואה סיבה להכשלה...

ואין מה לצחוק עלייך - זה באמת קשה להשתלב לתנועה מהירה (לא הצלחתי לעשות את זה בטסט). כשחונים בין שני מכוניות אז זה די סביר שתהיי קרובה מאוד לאחת מהן (אני מנחש שהאחורית). בכל מקרה, אם הצלחת להיכנס והתיישרת עם המדרכה והכל - לא עשית שום דבר רע. תעדכני.. את כנראה כבר יודעת אם עברת או לא

למעלה