על טבעי

Galso

New member
על טבעי

מישהו רואה פה על טבעי ? מה דעתכם על הסדרה טיפשית או מפחידה וטובה ? מה אתם חושבים שיהיו עוד עונות או שהעלילה תגמר בעונה הזאת בזה שהם ימצאו את אבא שלהם ? מה אתם חושבים שהרג את אמא של דין וסאם ואת חברה של סאם ? סדרה מממששש יפה אני אישית אהבתי את הפרק של האישה בלבן ואת הבלדי מרי .!!

העכביש2

New member
ראיתי בהתחלה אבל הפסקתי בינתיים...

שחקנים טובים אבל לא מתחבר כ"כ אליה...

TheLost

New member
אני רואה.

הסדרה סבירה. קצת חבל שאין כמעט התקדמות עם האבא, ובכלל היא נורא נורא נורא איטית ו-מ-מ-ש לא מפחידה, מידי פעם יש כמה הקרצות חביבות ופרקים טובים (כמו מה שהיה אתמול), לפעמים יש דברים משעממים ומפגרים. יהיו עוד עונות, זה בטוח ב-70% לאור רייטינג נאה במיוחד של הסדרה בארה"ב... וממש לא איכפת לי מה הרג את אימא של דין וסאם ואת החברה של סאם. גם לא ממש איכפת לי איפה אבא שלהם. אולי זה בגלל שאין אפילו מאיפה להתחיל- הביאו כולה את המקרה והם לא ממשיכים עם רמזים.

G Baby

New member
אני רואה ../images/Emo13.gif

לדעתי סדרה ממש טובה. אהבתי את העלילה, ויש בה אחלה שחקנים. נכון שהסיפור זז ממש לאט, אבל רק ככה הוא מתפרש על 24 פרקים. אני אישית התחלתי לראות משבוע שעבר בקצב של ארה"ב ואני כבר בפרק 18, ויש התפתחויות מעולות לסדרה, אז לדעתי שווה להמשיך לראות.

Galso

New member
אני חושב

שהקטע של הסרה הוא יותר הציד של השדים ורוחות פחות מהקטע של למצוא את האבא ..

adi121

New member
ראיתי את הפרק הראשון..

ומאז לא יצא לי לראות.. אם אני אתחיל לנסות שוב אני בטוח לא אבין כלום.. אז ויתרתי על הסדרה הזאת

דווקא לא ממש../images/Emo87.gif

זאת סידרה שבכל פרק שלה מתרחש משהו אחר. אבל באופן כללי הרעיון העונתי הוא על האבא הנעדר שמחפשים אחריו כל העונה. תנסי תראי, ואולי תתמכרי לשני החתיכים המרכזיים שם

no0ma911

New member
הבלדי מרי

אני מתתי מפחד בפרק הזה ונכנסתי לפראנויות עצבניות חחחח ולדעתי הסידרה הזאת שולטת ומפחידה חוץ מהפרק של המשנה צורה שמשיל ת'עור שלו. זה לא היה מפחיד זה היה סתם מגעיל

m a y a 333

New member
אהבתי אותה

בעיקר בגלל סאם
אבל אני די שונאת את כל האימה-מדע בידיונ-מפלצות וכל השטויות האלה.

למעלה