על טבעי

alian zone

New member
ניצן אני איתך!...

גם לי קורה כל מיני דברים כאלה של ניבוי וחיזוי אני לא מיחס לזה חשיבות אולי אם היתם מתעמקים בנושא מעט כל אחד אוחת מכם יכל לתת דוגמא...

I am a freak

New member
תגובה לשניכם

חוש שישי ומודעות- זהו חלק אינטגראלי מהאדם. כולנו נוצרנו עם אי אלו יכולות- זה עמוק עמוק בטבע של האדם. לחלק מן האנשים זה פשוט וקל חלק קצת יותר קשה להם- ולחלק, זה בא בטבעיות. ביקשת שהגשם יתחזק והוא התחזק
כל הכבוד- אני לא מערער. אבל, יש הבדל בין מה שאתה מדבר עליו לבין מה שהסקייטבורדר מדבר עליו. לדברים שהסקייטמשהו הזה טוען שהוא מבצע- דרושי הרבה הרבה מאמץ והרבה הרבה תהליכים פנימיים ותרגות כדי לבצע. אני מקווה שאתה מבין
ולכן, חייזר- לא לימדו אותך לא לגנוב חתימות
~אלא אם זה אתה- ואז אני מכיר אותך~ הפריק.

skater 4 ever

New member
אתה טועה ממממממממש!!! כנס ותבין

דבר ראשון לא סקייטבורדר לא יודע מאיפה המילה הזאותי שהמצעתה אבל קוראים למה שאתה מיתכוון סקייטר דבר שני ביגלל שאני סקייטר זה לא אומר כלום!!! אני כמוכם מיתעניי מאוד בנושא וזה העדפה השניה שלי אחרי הסקייט אני עושה את מה שמלמדים אותו ואת כול הדברים הפנימיים האלה אני לא סתם כיבתי זה לכך לי לימוד דאי הרבה זמן זה תחביב שאני רוצה להיתקדם אפשר להגיד שאני משקיע בו אני יושב מידי פעם בספריה שלוש שעות קורא 10000000000000000000000 ספרים כדאי לילמוד עוד ועוד ולא סתם רשמתי פה הודעה על חלומות אז אין לך זכות לזילזול בי או במישהו בכלל פה וזה נקודה כול הכבוד לך אתה מנהל תפורום אבל אתה צריך גם ליתמוך באנשים ולא לדבר שטיות לפני שהבנתה איך אם הגיעו לדברים כאלה מקווה שהבנתה משהו מימה שרשמתי. אוריה

I am a freak

New member
שלחתי לי כבר הודעה בפרטי....

והוגבת שם
אין צורך לחזור על אותם הדברים שוב. הפריק.

למעלה