על טבעי-"איש הקרס"

Galso

New member
על טבעי-"איש הקרס"

"את לא שמחה שלא הדלקת את האור?" מה אתם אומרים על הפרק ???? אני אישית חושב שיותר מידי דיבורים ולא הבנתי כל כך את כל מה שהם דיברו .... , לא היה מי ישמע מתח ..רק בסוף בקטע של הכנסיה היה קצת מענין אבל בעקרון סתפ פרק .. איך אתם חושבים ?

רועי123456

New member
היה נחמד

לא היה משהו מיוחד,סך הכול פרק בסדר בלי התקדמות בעלילה העונתית

TheLost

New member
אמרו את המשפט הזה בפרק?

באיזה הקשר? כי זה גם היה באגדה עירונית

sweet fairy

New member
כן

זה היה כתוב על הקיר אחרי שמישהי נרצחה... והם אפילו הזכירו איזושהי אגדה... על איזו אגדה מדובר??

Galso

New member
אגדה על

איש הקרס ... לא הבנתי בדיוק מה הם דיברו שמה למה הם מדברים מהר והרבה שטויות שלא מבינים =/ אני חושב שהרעיון של הסדרה הוא לא להתקדם אלה להרוג את הרוחת והשדים , לא ראיתם שדין אומר שהוא חושב שאבא לא רוצה שהם ימצוא אותו ?

TheLost

New member
בעל טבעי עשו את זה?

בסרט "אגדה עירונית" אז כולם מתים בצורות של אגדות עירוניות, ויש קטע שהשותפה של הדמות הראשית לדירה אז כל לילה מישהו אחר בא והיא שוכבת איתו ופעם אחת הדמות הראשית פתחה את האור וראתה אותם עושים את זה, בפעם השניה היא לא הדליקה את האור רק שאז זה למעשה היה הרוצח ו"הגניחות" היו זעקות כאב. ואז למחרת היא התעוררה, ראתה אותה מתה ועל הקיר היה כתוב "את לא שמחה שלא הדלקת את האור?"

R y a n O

New member
...

הקטע שכתוב על הקיר הזכיר לי שהרוצח כתב גם אני יודע מה עשית בקיץ האחרון... וגם לפני כמה פרקים היה פרק שהיה על אותו עיקרון של יעד סופי...

למעלה