על טאורה

על טאורה

טאורה הוא המלך! הוא סוס דרסז וקפיצות מעולה! הוא הסוס של זיו קולנדר. אני מתחרה עליו קפיצות. תעודת זהות: שם:טאורה שם קודם: קשת (איכס!!!) כינוי: מלך בעלים: זיו קורלנדר רוכב מועדף: זיו קורלנדר אבל הוא בקושי רוכב עליו.... רוכבים עליו: אני (דורון גלאון) ילדים לשיעורים ובזמן האחרון גם אור ינקו... סוסים חברים: אלמוג (פוני וולש מתוק) וקאיה מגורים: באורוות עין המפרץ בחצר הגדולה נכון לעכשיו שותפיו הם: קלייר, קאיה ואלמוג. צבע: באי (חום עם רעמה שחורה) עיינים: חומות עם כחול מקסים. אוכל אהוב:הכל והרבה!(והבטן מדברת בעצמה.....) גובה: 149 סנטימטר או 150 או 151 אנחנו מכחישים שהוא פוני!! הכי גבוה שהוא קפץ: 130 (אני רכבתי עליו) ויש עוד מקום לשיפור זכיות: הוא התחרה רק 2 עונות והוא סוס אינגליש רק 3 שנים אז לתת כבוד! זכיתי איתו מקום 2 בדירוג לאליפות הצפון 70 ס"מ באליפות הצפון זכינו 6 השנה עלינו לאליפות הצפון עקב זכיה שלי עם אלפא (סוסה שנמכרה)אבל לי לא הלך משהו... לעומת זאת חופית סהרנכנסה איתו למטר וזכתה 5!!! כל הכבוד חופצי! (וטאורה....) ולפני שבועיים היתה תחרות ביגור ולא הייתי אמורה לצאת וברגע האחרון נכנסתי איתו ל80 וזכיתי ראשון אחרי חודשיים שלא קפצתי איתו( נסיעה לחו"ל) והמלך מכה שוב!! בעיות: קצת גרדת בלתי נמנעת בזנב.... ציוד: קלוס קונטאקט וראשית סנאפל פשוטה פירזול: שתי פרסות קדמיות תחביבים: לקפוץ, לאכול, לרוץ ולשחק עם קאיה. הכי אוהב: לצאת לטיולים! הכי כיף עליו: לרכב בלי אוכף!! מי אוהב אותו: כולם!!!!!!!!!!!!
בקיצור הוא הסוס הכי טוב שקיים למרות שהוא יכול להיות ממש מעצבן לפעמים בעבודה.... אני מצרפת קישור לאתר עם אלבומי תמונות שלו ושל סוסים אחרים מהאורווה שלנו

yael filan

New member
אז קודם כל

אם הוא מטר חמישים הוא לא נחשב פוני... נכון? מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ברוכה הבאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

נכון.. הוא לא פוני.. הוא וולש ../images/Emo13.gif

ווולשים ידועים בשל כושר הקפיצה המדהים שלהם
בכל אופן... ברוכה הבאה
אני מאוד מקווה שתאהב את הפורום ותבקר בו הרבה
ואמ..דרך אגב, קוראים לי טל, אני בת 12 ורוכבת אינגליש רק שנה בחוות רעננה... אני מעדיפה קפיצות וטיולים, אבל דראסג´ זה גם טוב... הייתה לי סוסה (לא בבעלותי
) שאהבתי כמו לא יודעת מה.. היא הייתה אפלוסה נמוכה ודי מכוערת.. אבל מאוד אנרגטית. אהבה לעלות על 2 יותר מדי..אז רק אני, מדריכה ועוד כמה ילדות היו רוכבות עליה
אחרי מקרה מאוד מצער.. מכרו אותה
מאז אני בדיכאון.. אז במקרה שאתה שומע על אפלוסה נמוכה ומכוערת בשם אולדון.. תודיע לי
ואמ... מה עוד?.. נפלתי פעמיים מסוסות פרנואידיות שהחליטו לעשות לי גאלופ משוגע במורד הגבעות...
דרך אגב.. בן כמה אתה?? ומי זה בתמונה? איפה אמרת שאתה רוכב??

הוא לא וולש

טאורה הוא לא וולש... הוא סתם מקומי מעורב ונמוך... אני בת13 וזו אני וטאורה בתמונה אני רוכבת באורוות עין המפרץ כבר 7 שנים!! טאורה הוא לא וולש... אלמוג הוא פוני וולש! הנה תמונה שלו קופץ ואני מצרפת עוד תגובה עם עוד תמונה שלו ושלי....

אני הולכת לרכב!!!!!! יש יש יש יש יש

אני הולכת לרכב בחווה פרטית המורן!!! איזה כיף! לא רכבתי המון בגלל החום! (יש לי בעיה עם חום- אל תשאלו)
ופה קריר ונעים!!! יייההוו!!
ד"א... איזה סוסים מדהימים יש לכם שם! אולי אני אבוא מתישהו לבקר

מעולה

יהיה מעולה אם תבואי! אני מצרפת עוד תמונה של סוסה מקסימה שקוראים לה נופר: היא טורוברייד חומה מקסימה! בעברה התחרתה 120 וגם נראה לי איזה ג בדרסז.... כיום היא בת 16 והיא נולדה באורווה שלנו!!(אף פעם לא מכרו אותה) גם אחותה נמכרה לפני חודש והיא היתה בת 21 וגם היא נולדה באורווה.... הבן שלה(נפו) ממשיך את השושלתו הוא אמור להתחרות בסוס צעיר השנה!

למעלה