על חששות ממפגש-פורום ראשון ... ../images/Emo12.gif
מנסיוני בפורומים אחרים שבהם אני משתתפת, הרבה פעמים אני נתקלת בחשש של אנשים להגיע למפגש בפעם הראשונה. וזאת מסיבות שונות. חלק הם אנשים ביישנים; חלק חוששים שלא יכירו אף אחד ואולי לא ישתלבו; לחדשים לעתים קרובות נראה שהוותיקים מכירים זה את זה מלפני ולפנים, ואולי מהווים איזו 'קליקה'; במקרה של הפורום שלנו, יש שאולי חוששות מאופי המפגש. אז הייתי רוצה לחלוק איתכן מעט מנסיוני, בתקווה שזה יקל על החוששות / מתלבטות:
איך אכיר את כולם? איך איצור קשר ראשוני? ובכן, יהיו מדבקות, וכל אחת תקבל מדבקה עם הניק שלה והשם שלה, מה שיקל על הזיהוי וההתקשרות הראשונית. בנוסף, נעשה סבב של הכרות וכך נוכל להכיר אחת את השניה יותר טוב.
אני עדיין חדשה בפורום... לכל מי שמרגישה 'חדשה' מידי, סוד קטן: לכולנו זה יהיה מפגש הפורום הראשון! כך שגם אם אתן חדשות בפורום, ואפילו אם אתן עדיין קוראות סמויות, ובא לכן לבוא [אני יודעת לפחות על אחת כזו שמתכוונת להגיע] - אז תרגישו חופשי. חוצמזה שבנות הפורום הזה ידועות בקבלת הפנים החמה שלהן. וזו גם הזדמנות קטנה לומר לכן תודה על האופן שאתן מקבלות את פני החדשות. גם אם אני שעות ארוכות לא נגישה לאינטרנט, אני יודעת שאם תיכנס מישהי חדשה, אתן תהיו שם כדי לקדם אותה בברכה [לחדשים זה תמיד חשוב...] הערב יהיה מובנה בחלקו, ובחלקו מפגש חברתי, כך שזה מקל על ההשתלבות. אם מישהי עדיין חוששת, או צריכה עידוד, או עדיין סמויה כאן וצריכה 'יד' כדי 'לקפוץ למים' ... אתן מוזמנות לשרשר לכאן, ואנחנו נעודד אתכן כמיטב יכולתנו .
סקאלי
מנסיוני בפורומים אחרים שבהם אני משתתפת, הרבה פעמים אני נתקלת בחשש של אנשים להגיע למפגש בפעם הראשונה. וזאת מסיבות שונות. חלק הם אנשים ביישנים; חלק חוששים שלא יכירו אף אחד ואולי לא ישתלבו; לחדשים לעתים קרובות נראה שהוותיקים מכירים זה את זה מלפני ולפנים, ואולי מהווים איזו 'קליקה'; במקרה של הפורום שלנו, יש שאולי חוששות מאופי המפגש. אז הייתי רוצה לחלוק איתכן מעט מנסיוני, בתקווה שזה יקל על החוששות / מתלבטות: