על חוף

masterboy

New member
לא יצא לי ממש להתעניין בהיסטוריה

של הצילום... אבל באמת בא לי לקרוא איזה ספר צילום טוב. אתה מתאר אותו כספר מצויין אז אני לא מבין למה אי אפשר להשיג אותו בחנויות

ran refael

New member
יש הרבה ספרים טובים לאללה

שאי אפשר להשיג היום בחנויות לצערנו המהדורה האחרונה של אנדריאס יצאה בתקופת האדם הקדמון אולי תצליח למצוא בחנויות יד שניה אם תמצא 2 ספרים במצב טוב, אני גם רוצה אחד, שלי מהמהדורות הישנות, הדפים עומדים להתפורר :(

ran refael

New member
אפשר להמליץ לך על עוד ספר חביב

אבל של אוסף תמונות הפעם סומו - הלמוט ניוטון אחלה תמונות, שווה לרכוש

masterboy

New member
דווקא אוסף תמונות פחות מעניין אותי

יש כל כך הרבה תמונות מדהימות של צלמים צעירים באינטרנט שאפשר ללמוד מהן כל כך הרבה שתמונות קליסיקה אפילו אם הן ממש טובות מאבדות מהחשיבות שלהן.... אבל אם יש ספר שמלמד צילום ברמה באמת גובהה והוא כתוב בצורה טובה אני אשמח לקורא אותו. הבעיה היא שרוב הספרים שראיתי בחנויות, גם אם הם טובים, כתובים למתחילים...

elka2

New member
בהחלט מצב אנכי מיטיב עם התמונה

הזאת. אין מה לומר תמונה נהדרת הסתכלתי עליה לפחות 5 דק' יש בה הרבה עומק והעין רוצה ללכת עוד ועוד רחוק ומשתוקקת לדעת מה יש שם באופק

masterboy

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני חושב שהעומק נוצר גם בגלל הכביש אבל גם בגלל העננים. מה שראיתי כאן זה שיש כאן עננן בקצה התמונה שיש לו בליטה כזאת שגם מצביעה בדיוק לנקודה שהכביש מוביל אליה. אני חושב שזה אחד הדברים שמושכים את העין כאן גם אם זה לא במודע...

KO74

New member
תמונה מאוד יפה אבל

זה נראה כאילו צילמת אותה תוך כדי ריחוף באוויר

masterboy

New member
לא... אני פשוט גבוה

מלא אנשים לא הבינו איך צילמתי אותה עד שאמרתי להם שזה בעזרת טכנולוגיה קנדית מתקדמת שיש לה איזה שם מוזר כזה... גמר נדמה לי... אה לא! גסר! אאאאא אולי בעצם גשר
הטכנולוגיה הזאת מאפשרת לך לעבור מעל כבישים בגובה רב בלי להסתכן!

ברצינות.. פשוט עמדת על גדר ההפרדה??

ואני יושב כאן שעה ושובר את הראש איך אפשר להתמקם עם מנוף בדיוק באמצע הכביש ולצלם בנחת, ולהיכן נעלמה כל הצפיפות בכבישי ישראל.. עד שנזכרתי שלצורך הפקת הסרט Vanilla Sky, סגרו את ה- Times Square לכמה שעות.. כך שהכל אפשרי

masterboy

New member
בקנדה הצפיפות של ישראל נעלמה

אגב בקצה התמונה ניתן לראות שכן באות מכוניות וכמה שניות אחרי כבר הכביש היה מלא.

תמונה מעולה!

אהבתי מאוד..יש לה עומק שדה שמאוד מתאים! גם התמונה השנייה נחמדה מאוד יש לה צבעים מקסימים

masterboy

New member
עוד תמונות!!!!!!!!

הפעם משלשום, שנסעתי לונקובר במעבורת ותמונה אחת מאתמול(של האיילה)

למעלה