על חברים חו" והנגב

effigy

New member
על חברים חו" והנגב

אנחנו קבוצה של ארבע חברים, שני בנים ושתי בנות, החברה שבעצם מאחדת את כולנו ביחד היא כ' , אבא של כ' עובד בגביית בונדס ולכן מבלה את רוב הזמן בגרמניה,במסיבת פוריםנודע לי שכ' חוזרת (היא גרה שם 3 שנים) לפרנקפוט,גרמניה למשך תקופה בלתי מוגבלת (יכול להיות שהיא תלמד בקולג' כחלק מהשליחות) היא לא רוצה לעזוב אבל היא הגיע למסקנה הזאת מאוחר מדי וכעט אין דרך חזרה (אלא אם היא רוצה להישאר ברחוב...)... כשסיפרתי את זה לא'(החבר הכי טוב שלי, הוא חלק מהקבוצה) הוא אמר שאם אני או ש' (הצלע ה4 ואחרונה)נעזוב הוא ייל ל]פנימייה בנגב (אף על פי שההורים שלו לא רוצים... אבל אם הוא יירצה באמת אין משהו שהם יכולים לעשות בנדון)... יום אחרי שסיפרתי לא' שש' גילתה לי שהיא עוברת לבריסל, בלגיה... אף על פי שאני לא ממש לוקח אותה ברצינות (היא לא רשומה לביצפר חדש אבל ההרשמה כבר הייתה בספטמבר והלימודים מתחילים באוגוסט).. א' אומר (אז הוא אומר...) שהוא יעבר לנגב, כ' עוברת לגרמניה וש' לבלגיה... מה שיוצא שאני נשאר בלי שלושת החברים הכי טובי שלי (יש לי עודחברים אבל הם הכי טובים)... פסוקו(ריפ אוף למישה):

אקווה

New member
תשמע...

יש פה יותר מדי תנאים. הוא יעבור רק אם יקרה כך וכך, והיא תסע רק אם יקרה אחרת. אני אומרת - כל עוד המצב הוא ששלושתם נמצאים כאן - תנצל איתם כל רגע שיש, תבלה איתם, תהיה איתם. אבל - במקביל - אסור לך לשכוח לחזק את קשריך עם החברים האחרים שאתה אומר שיש לך, וכך לפתוח בפניך עוד אופציות של בילויים, קשקושים, התייעצויות וכו'. אפשר תמיד לחזק קשרים, וגם זה שהם יעברו לא אומר שהקשרים יתנתקו. הם אולי לא יהיו חזקים כמו עכשיו, אבל יש אי מיילים, מכתבים, טלפונים וכו'. אני חושבת שעל חברות אמיתית אפשר לשמור גם ממרחק.. בהצלחה!

De-Panther

New member
שי../images/Emo4.gif אנשים עוברים ממקום למקום זה..

דבר טבעי בעולם שלנו נכון שאין ממש ברירה בדברים כאלה לפעמים אבל אין מה לעשות ככה זה לא נראה לי שזה כל כך רציני הקטע של א' וש' ובכל מקרה היום אפשר תמיד לשמור על קשר באמצעות המחשב... זה מה שאני עושה עם הרבה חברים שלי מפעם... זה נחמד שיש את הרביעיה הזו אבל אני כבר למדתי שחברים זה לא דבר שתמיד נשארים ביחד חשבת שתשארו ככה תמיד?? גם בגיל 40?? זה דבר שקשה לשמור עליו... אם זה קשר מספיק חזק אתם תצליחו...

miss tamborin

New member
תראה...

א' אולי לא יעבור וזה כבר אומר שיש לך אותו ואתה אומר שש' לא נראית כאילו היא באמת תעבור. אז זה בסדר. בהנחה שכולם יעברו, זה קשה, זה עצוב, אתה תשמור על קשר של אימיילים עם כולןם אבל ב'כלס זה לא אותו דבר. אתה יודע מה? זה היה אמרו להגמר מתישהו ואם לא היום אז שבוע הבא, מה שנותר לך לעשות הוא למצוא לך עוד חברים..לא כתחליף, חס וחלילה, אלא כעוד אנשים להסתובב אטיתם שחלקם בסופו של דבר יהפכו להיות חברים טובים שלך.

shellyland

New member
איש אחד עם ערב הביט

ואמר: אנה באו רֶעים? לא המוות, אמרנו, יפריד אך הפרידו החיים. (נתן אלתרמן)

nutmeg

New member
העניין הזה של

"החברים הכי טובים" תמיד נדון לשנות פאזה. גם אם פעם הייתם כל הזמן ביחד - החיים הם כאלה שאי אפשר להמשיך בהרגלים קבועים לעד... בכל אופן לא בגילך. אחרי התיכון - כל אחד היה הולך למקום אחר בצבא, אחרי הצבא כל אחד היה לומד משהו אחר ואולי במקומות אחרים, אחר כך קורה שלהוא יש חברה שאף אחד לא סובל - ומפסיקים להתראות כמו פעם... דברים כאלו. הפאזה השנייה בחברות טובה היא ללמוד לשמור על קשר עם ולמרות התפניות השונות בחיים של כל אחד מכם. נראה אם תצליחו.

dana2909

New member
הזדמנות

אכן מבאס ממבט ראשון, אבל נראה לי דווקא שזו הזדמנות מצויינת. סך הכל נשמע שהייתם ביחד במעין חבורה מגובשת ולא יצא לך להכיר אנשים חדשים. תחשוב כמה אתה מרוויח. אתה הרי תמשיך לשמור איתם על קשר (וזה הזמן להגיד יפה תודה לאיש שהמציא את המייל) וגם יצא לך להכיר חבר'ה חדשים. יהיה קצת קשה בהתחלה, אבל זה יהיה שווה את זה.

הפרחת השממה למען הקדמה

שלום ידיד ותיק שלי נמצא בנגב כבר שנים ואני אשמח להכיר לך אותו תוכלו לשבת יחדיו ולדבר שעות על דברים ברומו של עולם הנני בטוחה כי הוא לא יאכזב אותך כלל ויתרום לך רבות מנסיונו העשיר שמו דוד והוא נמצא בשדה בוקר כשתגיע לשם תשאל היכן נמצא הזקן ואנשי המקום ידעו לכוון אותך אליו אנא מסור לו דרישת שלום חמה מגולדה וידע אותו כי הנני שומרת על עקרונותיו אל תתאכזב אם הוא לא יענה מיד או כלל או במידה ותרגיש שאתה מדבר לקיר שישנו שם אני מבטיחה לך שהוא שם

גולדה. יש לי מברק שיחדש ../images/Emo68.gif

לך די הרבה, ויעמיד לך את השערות באף. דוד מת.
פגעו לו בּוּל בפוני...

למעלה