על ה``יש והאין``

פשוT אJי

New member
על ה``יש והאין``

התקופה הזו של ``שידוכים`` היא תקופה שעלולה לגזול את עצמנו מאיתנו..ההתרכזות הזו במה אנחנו רוצים או יותר נכון במי נבחר..ועוד יותר כל ההתלבטויות שכרוכות בפגישות..(הוא אמר ככה..זה בטח אומר שהוא כזה..ואם הוא אמר ככה מה זה בעצם אומר עליו..)ויש גם את החברה מסביב שמצקצקת ממרומי נישואיה ``אל תהיו כ``כ בררנים``..(ברור!כל הבחורים שהציעו הם הרי מושלמים)וכתפאורת רקע יש את הסביבה החברית שחוגגת את שמחותיה האישיות (בריתות של הילדים)ואז בתוך כל ``מערבולת השידוכים`` הזו אנחנו פתאום עלולים או יותר נכון מוצאים את עצמינו לפעמים כמהים

פשוT אJי

New member
...

למעט מהיציבות שיש במסגרת הזו ששמה ``נישואין`` ואז מה שקורה איתנו זה מעט עצוב כל המצב הזה גורם לנו כ``כ להתרכז במה שאין לנו,ואז כל החיים העכשווים כל ההווה שלנו מסתובב רק סביב שידוכים,כלומר אם נסתכל על זה לעומק סביב האין!מה שאני מנסה לומר זה לא שאנחנו לא צריכים להתרכז בלחפש את החצי שלנו.אלא שאנחנו צריכים לעשות משהו עם ההווה שלנו כדי שלא יהפך להיסטוריה אבודה..שידוכים צריכים לעניין אבל לא לתפוס את החיים..יש חיים לפני אחרי ובמהלך התקופה הזו..הקב``ה לא נתן לנו עוד זמן כדי שנמלא אותו בציפיה ממושכת למה שיהיה איתנו אלא

פשוT אJי

New member
...

כדי שנעשה משהו מועיל עם ההווה שלנו..אז חברים שימו הכל בפרופורציה..נצלו את הזמן הזה עד תום תהנו,תבלו תחייכו וגם תפגשו ;-)

הכמיהה היא הכרחית...

אדם לא צריך להתחתן כי הוא מוכרח אלא כי הוא רוצה... וחוץ מזה שאני לא חושבת שאדם יוצא לשידוכים לפני שהוא מרגיש את השלמות היחסית של ה``אני`` שבו...

למעלה