על התחלות

kisslali

New member
על התחלות

רק אחרי שהתחלתי ללמוד גיליתי שבחרתי בכוון "בעייתי" משהו ושאני בחיים לא אעסוק בתחום. לכן גם ויתרתי על עבודה מעשית (דרישת סף ללימודי המשך). בנתיים סיימתי וגיליתי שתחום קרוב למה שלמדתי מאד מעניין אותי. גיליתי גם ש"בוער לי התחת" להמשיך ללמוד ושבלי נסיון קשה להמשיך.... היום הייתי בראיון עבודה, לא אני לא מפסיקה במקום הישן, ולא אני לא פוצחת בקריירה חדשה, אבל כן, זה יחשב כעבודה מעשית ויאפשר לי להמשיך ללמוד. השוק הכי גדול זה שאני הולכת להרוויח מזה כסף (בחיי שהופתעתי מהסכום) ואני עוד יותר מופתעת מזה שהסכמתי לעבוד שם בהיקף של חצי משרה מה שאומר שמעכשיו אני אעבוד במשרה מלאה (שנים שאני עובדת בחלקי משרה מחצי ומטה). ברור שהשיקול העיקרי הוא שאין יותר ילדודס בסביבה שיצעקו מהמרפסת "אמא, אמא אוכל!!!" סתתתתם. אבל ברצינות, איך חיים בלי לישון בין שתיים לארבע?!? מחר הראיון קבלה ללימודי ההמשך - זה עוד יום בשבוע, אמרתי צפוף???? ללי המתחדשת

noa128

New member
ללונה, מזלטוב! איזה הפתעה

(סכום יפה אמרת? להזכיר לך שבכלל לא רצית ללכת??) אז יהיה לך עמוס ומעניין עכשיו? נ ה ד ר, מאחלת לך רק הצלחה וכיף, ותרשמי אותי 'בקשה אצלך כשתהיה מוצמכת..

kisslali

New member
תודה חמודה וחייבת להגיד לך כאן

שאת האדם הכי מפרגן שהכרתי הרבה מאד זמן וגם שזו אחת התכונות היותר יפות באנשים. פתאום נזכרתי שכשכשגיסתי שמעה שאני הולכת ללמוד, היא אמרה: גם ככה את כל הזמן אומרת לאנשים מה הם צריכים לעשות, איך הם צריכים לחיות, איך לחנך את הילדים שלהם, סוף סוף תקבלי בשביל זה גם כסף.... אז את ואת יכולה לעמוד אחריה בתור, מבטיחה גם לעשות לך הנחה... תודה שוב, ללי

noa128

New member
בואי נעשה בארטר

את תסדרי לי להיות מורכבת עד אז - ואני אסדר לך קליינטורה של המורכב שלי עם הדיפלומה של העורך דין על הקיר והחברות קש על המדף. הולך?

פּרפרית

New member
וואו ללי, ../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

גם לימודים גם משרה מלאה? פשששששש.... בהצלחה. רגע, רגע... סופסוף תיכננתי להגיע לעיר ללא הפסקה לקנות מנדולינה ואת הולכת לעבוד? ככה? טוב.

LostInTheSky

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב!!

והמון הצלחה בעבודה החדשה ובלימודים...

hrabba

New member
מזל טוב טוב יקירתי

שיהיה רק בהצלחה את מתקדמת לקראתי? טוב, אז לא, אני מתקדמת לקראתך ואני אחרי נועה, מותר???

לחיות את החיים

וואוו - איזה חדשות טובות על הבוקר! אני לא יודעת מה זה לישון בצהרים. רק יכולה לומר לך שבלי שלאפשטונג כנראה ישנים עמוק יותר בלילה... ובתור אחת שנמצאת בסיבוב השני או שלישי של החיים עם לימודים ועבודה לא נותר לי אלא לומר WELCOME TO THE CLUB ו - ENJOY! בהצלחה, יקירה.

למעלה