על הקרשים

לולי פפ

New member
על הקרשים

איזה כייף לי! נחסך לי יום של ציפיה! מחר הייתה אמורה להגיע בדיקת הדם. 12 ימים מההחזרה. היום התחלתי לדמם. לא גדול?????! מישהו מלמעלה בהחלט מתחשב בי... לא רצה סתם שאפתח ציפיות.... מרב יאוש לא מצליחה אפילו לבכות. זה יבוא אחר-כך. מנסיון. של שנים. נשבר לי, נמאס לי,אבל אני ממשיכה לעוד ניסיון. לא לא לא לא ישברו אותי, לא ישברו אותי כל-כך מהר!!!!

ש מ י י ם

New member
לולי יקירה זה עוד לא אומר כלום../images/Emo70.gif

הרבה נשים מתחילות את ההריון שלהן במחשבה שזהו מחזור, או בכלל סתם דימום שיחלוף. חכי בסבלנות עד מחר ועדיין אני לא מספידה את החודש. מתפללת בשבילך ושולחת

חושחש

New member
את גדולה

לולי את גדולה אחלה הומר. הרי מה כבר נותר לנו,כאב יש אז לא יזיק לצחוק ולהסתלבט עליו קצת. לפני שבועיים נכשלתי בהפריה השלישית שלי, יום לפני בדיקת הדם בערב פתחתי את יום האבל הלאומי שלי למרות שעדין לא הופיע המחזור אבל אני החלטתי נכשלנו יצא לי פצע מחזור אמרתי ליקירי גם הפעם חלמנו בהקייץ תמשיך לחלום הדרך עוד ארוכה. אז לולי יקרה נכון שכואב מי כמוני יודעת עד כמה - חייכי ותצחקי כמה שיותר על הכאב יבוא היום והחיוך המזויף יהפוך לאמת. אוהבת ומבינה חושחש

מיכל25אב

New member
רגע!רגע!../images/Emo57.gif

א.זה לא אומר כלום.. ב.חכי למחר בשביל לדעת בברור. ג.בטח שלא ישברו אותך...את חזקה מספיק..אנחנו צריכות להיות חזקות וממוקדות.. ומצטערת...הוא לא חסך לך..תצטרכי לחכות למחר בכל זאת... מחזיקה אצבעות. מיכ.

לולי פפ

New member
אבל כבר פשטתי על הסופר

יקירות. תודה רבה על ההתיחסות. אקשיב לעצתכן ולמרות הדימום והפסימיות אעשה מחר בדיקת דם. אבל מה עם כל הזלילה שתיכננתי לי כפיצוי להיום?? אולי נעשה רשימת פיצויים? אייך כל אחת מפצה את עצמה עם בוא השלילי? כדאי לפתןח הודעת חדשה עם השאלה? יהיה בטח מעניין. בכל אופן, עם כל מה שקניתי בבולמוס, הכי הייתי עכשיו רוצה לכבד את כולכן. בחיי. הלואי ואפשר היה. ואת הקליפות של הפיצוחים בבקשה בפח!

ronylew

New member
לולי../images/Emo57.gif

תשארי אופטימית שום דבר עוד לא סגור ואני דווקא ממשיכה להחזיק לך אצבעות רוני

neta2

New member
../images/Emo24.gif על האופטימיות והנחישות

בהצלחה בטיפול הבא

זוליק

New member
חכי למחר ../images/Emo140.gif

אחרי הבדיקת דם תהיי יותר חכמה ובינתיים אני מרשה לך לזלול כאוות נפשך. הרי גם ככה בתכנון להשמין...ואם זה עושה לך הרגשה טובה זה מה שחשוב. גם אני, דרך אגב מפצה את עצמי באוכל וקניות. אני עדיין לא מרימה ידיים ומתפללת בשבילך שמחר יהיה חיובי.

לולי פפ - מה היינו עושים ללא הומור

לולי פפ, נכון, לא ישברו אותך מהר.... אנחנו כאן לתמוך בך!!! אז קבלי ממני
לעידוד (כמה שניתן)..

למעלה