על הפרק...

עומר XD

New member
על הפרק...

טוב, בינתיים אף אחד לא אמר לי שנמאס לו מהמשחקיי החיית הפורום אז אני אמשיך... טוב המשחק הפעם מדבר על... כל שיר בנפרד. דוגמה: השיר: גם אני הייתי שם. על מה מדבר השיר לדעתך? היו צריכים להוציא אותו כסינגל? איזה שורה הכי מתאימה לאפרת בשיר? איך את/ה אישית התחברת לשיר? טוב אולי זה לא משחק משהו אבל יהיה נחמד אם תענו. יאללה הנה המשחק: השיר הפעם הוא: שעתיים אחרי. על מה מדבר השיר לדעתך? היו צריכים להוציא אותו כסינגל? איזה שורה הכי מתאימה לאפרת בשיר? איך את/ה אישית התחברת לשיר? שבוע טוב, עומר.
(נ.ב. - אני עונה אחר כך, כי אין לי זמן עכשיו)

שפוצי

New member
אני מהמשת"פים(משתפי פעולה):)

השיר הפעם הוא: שעתיים אחרי. על מה מדבר השיר לדעתך? השיר מדבר על התאהבות חד צדדית היו צריכים להוציא אותו כסינגל? לדעתי הוא לא מאים כסינגל כי הוא קצת מתריעה ולא שיר כל כך קליט שאתה יכול למצוא את עצמך מזמזם איזה שורה הכי מתאימה לאפרת בשיר?"בגברים אחרים וזרים לא רציתי לדעת" איך את/ה אישית התחברת לשיר? קשה שלא להתחבר אליו, כי מי לא חחוה פע אחת לפחות אהבה חד צדדית.. אם מישהו היה בהופעה של אפרת בזאפה יש לו תמונות זה המקום:)!!!

הורס 17

New member
שעתיים אחרי

על מה מדבר השיר לדעתך? על ההתמודדות עם החיים אחרי שנגמרה הזוגיות עם הבן אדם שבו היא הייתה מאוהבת היו צריכים להוציא אותו כסינגל? בהחלט איזה שורה הכי מתאימה לאפרת בשיר? אמרת הרי שלהתאהב בי זה קל ולא התאהבת לא התאהבת בכלל איך את/ה אישית התחברת לשיר? זה אחד השירים הבודדים שאני יכול להתחבר בו לכל שורה ושורה ולדמיין את זה קורה לי, וזה קרה.... חחח

עומר XD

New member
...

אני אשאיר את זה עוד כמה ימים אולי לאנשים החדשים שהצטרפו לפורום או לאנשים הישנים שעוד לא ענו. בכל מקרה, אין לי מה להגיד. כבר אמרתם הכל
עומר.

למעלה