על הפרק היומי!

על הפרק היומי!

הייי!!! טוב ה נה כמה דברים על הפרק- הקלטתי וראיתי תקטעים היפים שוב... הכל היום כמעט היה מהמם!!! 1. מריצה פשוט שיגעה לי תשכל היום, עם כל הדיבורים שלה. 2. אני כללל כךךך מאושרת!!!!! ראו את דיאגו ערוםםם!!! טוב הוא לא היה ערום לגמרי, יותר נכון לא ראו, אבל יווו ראו לו את כל החלק העליון... רציתי להרוג את פאבלו ה... טוב אני הבטחתי לא לקלל אז פאבלו ה"חסר נימוסים" בשפה יפה שירד עליו שהיה לו משהו קטן... אני ממש בטוחה שזה כל כך קטן! או שלא... אני 100% שזה לא ככה, שתוק פאבליטו! וגם הקטע שהוא היה עם מריצה והוא בכה.... ראיתם איך הוא בכה??? אל תגידו שהוא לא מוכשר הוא ממש ממש ממש בכההה!!!!! הוא מצויין!!! 3. איזה קטע מגניב היה כשמיה נכנסה למלתחות של הבנים!!! איזה מתאיימייים היא ופאבלו!!! שהוא חיבק אותה... הוא אמר משהו על בלונדיניות, זה נתקע אחרי זה לשניה לא הבנתי מה המילה השניה שלו, אל תתעסק עם בלונדינים או ששכחת שאתה אחד מאיתנו??? 4. לונה וניקו פשוט חמודים יחד, כמה שזה מזוויע, גיז´ה וג´ורג´ינה, הם פשוט מתוקים... היה פרק ]שוט גדול! זהו, צ´או לכולם!

SK 3100

New member
../images/Emo36.gif יש לי רעיון גדול ../images/Emo62.gif

אוליי נמנה אותך ל"תקצירן האוטומטי" של הפורום
מה דעתכם חברה
כול יום היא תפרסם פה תקציר של הפרק באופן אוטומטי, ומי שהשעון המעורר שלו חטף קריזה באותו לילה יוכל להעתדכן
מסכימה

SK 3100

New member
ועוד רעיון ../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

מה אתם חושבים
אוליי כשהסדרה תגיע לארץ הם יעשו כובע את elite way school? זה דווקא יהיה משהו יפה לא?

יאללה! אין בעיה אני התקצירנית!

עד ש... רז אתה זוכר מה סיכמנו... אם לא במסנג´ר אני אגיד לך... מעכשיו אני כותבת לכם תקצירים על כל פרק!

SK 3100

New member
את מתרשלת בעבודה!../images/Emo46.gif

מה עם הפרק של אתמול?

אתמול לא יכלו לראות!!!!!!!

רז... לא ראית מה שכתבתי??? אתה מתרשל בעבודה! מ-2 עד 3 ניסיתי להתחבר אבל זה לא התחבר! דיברתי עם ילים שאמרו לי שגם הם לא יכולים לראות, הייתה תקלה לכולם! אם הייתי יכולה הייתי כותבת תקציר! טוב יאללה, ביי ביי רז... אני לא יכולה להתחבר למסנג´ר יש לי בעיה בלילה אני אנסה! אם תהיה מחוחבר.

SK 3100

New member
לא שמתי לב ../images/Emo163.gif

אבל כמו שגם את לא שמת לב, כמו שכתבתי בהודעה אחת פה, שרק לקראת ה- 20 לחודש אני יתחיל להתחבר בלילה עד שיסדרו לי את כול העניין של הביית אז לא רק אני
גם את
ית

למעלה