על הפנים...

אשד4

New member
על הפנים...

חשבתי שהמקום הכי טוב לדבר בו עכשיו הוא כאן... ובכן, מצבו של הבן לא השתפר אלא החמיר... אחרי 72 שעות אנטיביוטיקה, עדיין זיהום חריף באוזן. הפנו אותו לבית חולים 10, וכעת אשד2 ללקח אותו לחיפה... אני לא מוצאת לי מנוחה. רוצה שהוא יגיע לרמב"ם, שם נמצאת אחותו. הודעתי לבעלי שזאת המטרה וכל האמצעים כשרים... יש לנו היסטוריה ארוכה מאוד עם הילד הזה, והמצב מאוד מדאיג אותי... אני מתחילה לנקות את הבית, אולי זה יעביר לי את הזמן... עדיין תקוע לי בגרון הכובע שאכלתי מהמתיחה של עציון ואושיקו. אפילו הודעתי לבן שלי שיגיד למפקד שלו לשלוח אותו השבוע לבסיס המדובר... לילה טוב לכם אשד...

מאקי

New member
מי בכלל מצוי בבית חולים 10 עכשיו?

רופא תורן מילואימניק שיפריעו לו לראות כדורגל??? תדדאגי ש 2 יעשה בלאגן.. הוא טוב באסרטיביות?? וצר לי לשמוע... ולפעמים אנטביוטיקה שונה משפיעה כך או אחרת.. ו מחזיקה לך אצבעות ו מתפללת בשבילך שיעבור לילה קל.. הלכתי.

תבקשו ( או יותר נכון ) תדרשו

הפניה למיון. בקשו מהרופא להפנות לרמב"ם ( אם לדעתו יש מקום למתן אנטיביוטיקה תוך ורידית ) אין סיבה שיעשו לכם "דווקא" ויפנו לבני ציון.

עציון

New member
צר לי על הבן ומאחל לו בריאות ומהר

ו...צר לי על הכובעים שאכלת. אשתי היתה יכולה למכור אותם.(תשתי מים שירד..)

צריך פשוט לעמוד על שלכם...

אין ברירה. אני מאמינה שיש לך קשר עם אשד 2 - אז אמרי לו שיתעקש על מיון רמב"ם. הוא כנראה צריך לקבל אנטיביוטיקה יותר אגרסיבית ואולי בעירוי. בכל מקרה, אם לא יסכימו - שייקח אותו לרמב"ם בכל זאת. המקסימום שתפסידו (במידה ולא יאושפז) - זה הוצאות בדיקה במיון. גם כאן הצבא בד"כ לא מתעקש עם ההורים והם מנפקים בסופו של דבר את טופס 103 המיוחל - המקבילה הצבאית לטופס 17 באזרחות. גם אם ההוצאה תיפול עליכם - עדיין הרווחתם בדיקה מעמיקה (במיוחד אם אחותו שם) במיון.

י רדן

New member
בפרוש לגשת למיון..

יטפלו בו, ולאחר מכן הוא באמת יצטרך להביא טופס 103. אך זה שווה.. אשד שירגיש טוב לילה טוב.

אשד4

New member
העברתי את המסר לאשד2

האמת, מאז המפגש הוא מתייחס לדברים שנכתבים שם ממש ברצינות.... אמרתי לו: תעשה בלאגן.... מחכה לשמוע ממנו. הם עדיין בדרך.... תודה לכם אנשים יקרים, אשד

אשד4

New member
צדקתם...

אין עם מי לדבר בבית חולים 10... העבירו אותו לקצין העיר בחיפה. מקווה שזה מגביר את הסיכויים להגיע לרמב"ם...

oshiko

New member
אשד, אושיקה דואגת לכם

לא יודע אם היא מחדשת הרבה - אבל אומרת גם כן שתנסו להשיג הפניה דרך הצבא, ואם לא - במקרה הכי גרוע זה יחייבו אותו בשיחרור כמו פרטי. העיקר שיטפלו בו ברמב"ם כמו שצריך.

אשד4

New member
זה עוד לא שמעתי...

ובכן, בדקו אותו שני רופאים... הם טוענים שזה בכלל לא מהאוזניים, אלא יתכן ויש לו אבן בבלוטת הרוק..... נתנו לו הפנייה למומחה לפה ולסת, ולאורטופד. (מה הקשר?). על כל פנים, גם אחותו הד"ר שבדרך התייצבה במקום לאחר משמרת. אם היא נתנה אישור כנראה זה בסדר. הם בדרך הביתה. בנתיים קיבל ג' עד יום שלישי. תודה לכולכם על התמיכה והעזרה והעיצות והמסרים... לילה טוב אשד

שמעתי גם שמעתי

מכירה מקרה די דומה. אם זה אכן כך, אז זו פרוצדורה מאד פשוטה להרחיק את האבן - והופ, ירגיש הרבה יותר טוב. אורטופד - אולי לשלול מימצא בעמוד שדרה צווארי? בכל מקרה - אני חושבת שאפשר להרפות קצת מתח. דלקת אוזניים חריפה, שלא מגיבה לאנטיביוטיקה - זה הרבה יותר מטריד מאשר אבן בבלוטת הרוק, אפילו שזה הרבה יותר נדיר ונשמע אקזוקטי. לילה טוב ושירגיש טוב.

3תיתי

New member
אבן בבלוטת רוק

אינה נדירה ואינה אקזוטית. עדיף טיפול ברמב"מ שם יש מחלקת פה ולסת טובה. ניתן להדגים אבן בצילום רנטגן עם יוד רדיואקטיבי. אפשר גם לדעת אם יש דלקת בבלוטת הרוק ע"י לחיצה על אזור פתח המוצא שן הבלוטה, לבדוק אם יש זרימת רוק או מוגלה משם. גם הבת יכולה לעשות זאת.

למעלה