על הפנים

N0 far

New member
על הפנים../images/Emo70.gif

מזה?????????????????? אפילו בקומונה מוזרה כזאתי שהסתכלתי בה עכשיו כתבו יותר הודעות.. כתבתי פה הודעות ראשון חזרתי להסתכל מה התעדכן כאן אחרון.. [בתקווה שתעדכן..] ומה????? כלום!!!!!!!!!! פשוט נאדהה!!! גורנישט!!!! זירו!!!!! אפס!!!!! [חח' זהו אחרי שהבנתם תשליטה שלי בהמון שפות אפשר לחזור לעיקר..:]] אבל עכשיו ברצינות אנשים מה קורה לכם.???? תתעוררו
יאלהה משחק עכשיו ובדחיפות..!! הידעתם? כל דבר שעולה לכם לראש.. שקרה..שקורה או שיקרה..!!! אפילו סתם דברים מצחיקולים [
] העיקר משהו
הידעתם? מאז שתיקנו לי ת'מחשב ופתחתי פה הודעה.. הוא הספיק שוב להתקלקל לי
יאללה להתעורר

N0 far

New member
הידעת?

התחלתי פה משחק ואני לא רואה שום שיתוף פעולה מצידך ואני מתחילה להתעצבן

תיפי1

New member
הידעת?../images/Emo83.gif

בן-אדם לא יכול להתאבד בלעצור את הנשימה, הוא יעצור ת'נשימה עד שיתעלף ואז נשימתו תחזור אליו האמ...סורי...לא שמתי לב שמתחילים משחק....זה היה על הבוקר....

../images/Emo132.gifהידעת?../images/Emo132.gif

/דברים לא מעניינים שרק שרון יודעת * סטיב וואי הוא גאון מוסיקלי. *היום יום כדור הארץ !!! D= *לפני כמה ימים היה לווליאים שייקספיר יום מוות *אנימות זה לא לילדים ): *מוסיקה קלאסית זה לא לזקנים *ברצינות, סטיב וואי הוא גאון. אתם חייבים לשמוע *גם ינגווי הוא מוכשר *אייצ' זה סם הזרקה, הגבוה ביותר בשרשרת הסמים *בברלין יש{היו?} הרבה זירות סמים *ברלין זה בגרמניה *אם שמים מנטה בבקבוק קולה, היא מתחרפנת.

אם שמים מנטה בבקבוק קולה../images/Emo26.gif

וואי תנסו את זה,זה הכי קול! עשיתי את זה בפעולת פתיחה לחניכים שלי! עושים מן משפך כזה מניר ואז שופכים מנטוסים לתוך קולה(עדיף דייט כדי שלא יהיה יותר מידי דביק ברצפה)ואז זה עושה כמו שמפניה(הקצף הזה מגיע לגובה של יותר ממטר)!!!אבל תזהרו חח חייבים ללכת אחורה מהר!

RaZiK4

New member
הידעת?

כנראה הבי"ס שלנו עובר סוף סוף מהסתדרות המורים לארגון המורים וככה יהיו לנו יותר שביתות:p

../images/Emo132.gifהידעת?../images/Emo132.gif

אנחנו חלקיקי אטמוספירה שניזונים מאבק ירוק שמתעצם ומסתובב סביב קרן החלל הפנימי

N0 far

New member
הידעת??

כל אחד היה אמור לשרשר לזה שכתב מקודם.. אבל אנחנו משרשרים כל הזמן להודעה הראשית..

N0 far

New member
הידעת?

נופר משום מה חשבה שאנשים פה מכירים את המשחק..

למעלה