על הפנים זו מחמאה...

קט קט

New member
על הפנים זו מחמאה...

אני שבוע אחרי ההזרעה שלי, ואחרי 4 ימים רצופים של דימום חום בין חלש למתחזק. ממש דאגתי. בקיצור הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי פצע בצוואר הרחם שגורם לדימום ואולי גם אי-ספיקת הגופיף הצהוב. איזה לחץ. אם זה ימשיך אני צריכה לקחת "פנינים" (מה זה לעזאזל? החלזון?), לתמיכה. בינתיים הוא "תיקן לי את הפצע" והדימום אכן פסק בשעות האחרונות (אבל זה עוד לא אומר כלום!). אני כ"כ עצבנית כבר מכל המצב. נו כבר!!! למה לכולם זה הולך ולי לא? כולם מסביבי, אבל כ-ו-ל-ם בהריון. מדהים. מה אתן אומרות?? להלחץ? קט

עמית@

New member
פנינים הם כדורי פרוגסטרון (לבנים)

ואגינליים- שיוסיפו לך את מנת הפרוגסטרון שאולי הגוף שלך לא מייצר כשורה (ולכן יכול להיות דימום- כי אין מספיק פרוגסטרון שיתמוך ברירית והיא "מטפטפת" ) זה באמת מעצבן, ונדמה שכל העולם גורף פירות בלי להתאמץ אפילו- (לפחות פה בפורום אפשר "להתנחם" בזה שלכולם יש בעיות
) הלוואי שזה יצליח עכשיו

קט קט

New member
את יודעת אולי...

ממתי בד"כ נותנים תמיכה כזאת? אם התחלתי ביום ה-8 אחרי ההזרעה זה לא מאוחר מידי?

עמית@

New member
בדרך כלל נותנים מייד אחרי הביוץ-

אבל אם רוצים פשוט להוסיף תמיכה פרוגסטרונית אפשר בכל שלב- יש נשים שמתחילות עם זה רק כשהן כבר בהריון בשבוע 5-6 כדי לתמוך בהריון- כך שזה בהחלט לא "על ריק" בהצלחה

קט קט

New member
תודה!

על האינפורמציה. אני בינתיים באמת מרגישה כמו חלזון ומפרישה כל הזמן משהו לבן וחלקלק. ממש סקסי... מקווה שזה יעזור - יש לי הרגשה רעה לגבי החודש הזה בכל מקרה. קט

למעלה