על הפורום

dweck2k

New member
על הפורום

היי חברים, קראתי קצת אצל חלק מהגולשים שהם קצת ממורמרים שהפורום הזה עוסק בהרבה "שטויות" או דברים שלא קשורים באופן ישיר לביט69. טוב, אולי אני טועה, אבל אני רוצה לשתף איתכם את הדילמה שלי. אני חושב שפורום של להקה לא צריך להתעסק רק בלהקה, אלא גם בה וגם ביום יום של אנשים שאוהבים את הלהקה. הוא במקום מסוים בית לחבר'ה שהם בעניין של הלהקה, ולא מקדש סגידה פרטי. לדעתי זה נורמלי יותר. אני אישית דווקא אוהב שאנשים מתייעצים בפורום, מספרים סתם שטויות (כל עוד זה מסודר ולא משורשר באופן לא הגיוני), או סתם שמים תמונות טפשיות. נכון כשיש הופעות כדאי שידברו עליהם יותר, ינסו לארגן הסעות משותפות, יעלו תמונות, יחלקו חוויות. שמעתם שיר של הביט שעשה לכם את זה - תספרו למה וכו', או כל פעילות אחרת שקשורה ללהקה. אבל עדיין זו דעתי על איך הפורום צריך להיות. מה דעתכם?

just gaya

New member
די צודק///=

לא הכל קשור פה ללהקה כי יש הרבה שאלונים ודברים כאלה במיוחד שיבש פה...כי אין כ"כ הרבה מה לכתוב יש עוד הרבה זמן עד ההופעה הבאה שנשאל מי בה ומי לא ככה שזה גם יכול להשתנות אבל בכללי אנחנו מנסים לכתוב כמה שיותר,שיש מה לכתוב על הביט כותבים

orel4400

New member
צודק...

פורום זה גם בשביל להכיר חברים ולהכיר אחד את השני. לא חייב שנדבר רק על ביט כל הזמן.. שיש עידכונים לגבי ביט מדברים עליהם.. יש מכל מיניי משחקים כאלה שקשורים בהם אבל כמו שאתה אמרת, לא חייב לסגוד להם וכל שירשור לדבר רק עליהם.

helush716

New member
מסכימה עם כל מילה

אני חושבת שכשהפורום עוסק נטו בלהקה הוא לא באמת משרת את המטרה או יותר נכון להגיד.. ממלא את התפקיד שלו. כשח'ברה בפורום נפתחים אחד לשני ולומדים להכיר אחד את השני יכולות להיווצר חברויות מדהימות. אני אישית מרגישה שהפורום הזה הוא פורום הבית שלי, אם לא דף הבית שלי באינטרנט ואני אומרת את זה ברצינות ומכל הלב, ואני חושבת שהרבה מזה בזכות והודות לעובדה שהפורום לא סובב רק סביב הביט אלא גם סביב האנשים שאוהבים אותם. ממ.. זהו..
שיהיה לכולכם יום מקסים

S p r i n g B

New member
תכל'ס אני מסכימה איתך....

קודם כל, אני בטוחה שיש בכל פורום מדי פעם שירשורים שלא קשורים בכלל לנושא הפורום... אם למשל כל היום היינו מדברים פה רק על ביט מתישהו זה נמאס.... צריך הכל במידה.... נכון שזה הפורם של ביט וכל מה שהביא את חברי הפורום לפה אלו בעצם ביט: המוזיקה (ואני ממש מקווה שזו באמת המוזיקה ולא משהו אחר...) אבל, זה באמת הרבה יותר נורמלי שלא מדברים רק על ביט.... אנשים פה גם יוצרים קשרים ומתעניינים אחד בשני (וכמובן שגם בביט...) תכל'ס, האנשים בפורום הזה הם האנשים שבוא נגיד "יותר בעניינים" בכל מה שקשור לביט... מתי יש ראיונות, איפה הם מופיעים וכ'ו.... אבל הכל במידה... צריך משהו באמצע.... לא יותר מידי ולא מעט מידי.... אבל העיקר, שהכל יהיה משורשר באופן הגיוני!
סך הכל יש לנו אחלה פורום... "בית" מצוין לאוהבי ביט 69 !

oFka7

New member
לגמרי../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

טל 182

New member
אתה צודק.

אחת הסיבות שאני פעילה בפורום הזה היא בגלל שזה פורום כייפי ודרכו הכרתי המון אנשים שחלקם אפילו הפכו להיות חברים מאוד טובים שלי
למשל עכשיו חזרתי משני ימי כיף עם אופיר + לילה משוגע שבו ישנתי אצלה
[ואת אופיר הכרתי בפורום הזה] נכנסתי לפורום רק כדי להביע הערכה לביט 69 ותראו מה יצא לי מזה...

למעלה