על העיוורון

Guy K

New member
על העיוורון

שמישהו יעשה לי סדר בדברים: אני זוכר שרידג' היה עיוור אחרי תאונה במעבדה. בזמנו הוא היה נשוי לברוק וטיילור נחשבה מתה. בעקבות התאונה ברוק שכרה אחות, שהיתה טיילור בתחפושת. אחרי שרידג' קיבל את מאור עיניו בחזרה, טיילור הורידה את הפאה וגילתה לו את זהותה האמיתית. אני גם זוכר שאריק היה עיוור מתישהו, אבל אני כבר לא זוכר מתי ולמה. מישהו זוכר? היו עוד דמויות עיוורות בסדרה?

לינה18

New member
ממה שקראתי באינטרנט

אז בתקופה שבה אריק היה נשואי לברוק(ונידמה לי שהם כבר עמדו להיפרד), אז ארון(או משהו כזה) עמד ליפול על ריק הקטן, אז אריק מיהר להציל אותו והארון נפל עליו. אז הוא היתעוור.

S c a r l e t t

New member
זה היה בדיוק ככה

ולחשוב על זה שוב לא הגיוני פתאום, להתעוור מספרייה שנופלת עליך?!? אני דווקא זוכרת את הפרק הזה, ריק שיחק ליד הספריה ואריק וברוק עמדו ודיברו פתאום אריק שם לב שהארון ספרים מתנדנד ורץ לעבר ריק, הזיז אותו בדיוק בזמן והספריה נפלה עליו..

לינה18

New member
גם כשאני קראתי על זה זה נשמע לי

מאוד מוזר ולא הגיוני. אבל אני לא חושבת שזה מפתיע לגבי אופרת סבון. ממתי יש בהן הגיון?

Guy K

New member
אז שמישהו יסביר לי

איזה עלילות היו בגלל העיוורון של אריק, ואיך הוא יצא מזה? נדמה לי שהוא עשה את עצמו עיוור למרות שכבר לא היה מאיזושהיא סיבה - להתנקם בברוק אולי (או לשכנע אותה להשאר איתו?) אני די זוכר במעומעם שהוא נפצע אחרי שהוא וברוק נפרדו ובעקבות הפציעה הם חזרו לגור ביחד, אבל לא הרבה מעבר לזה.

S c a r l e t t

New member
אני יכולה לנסות....

את העלילות שבאו בעקבות הפציעה אני כבר פחות זוכרת, אבל בעיקרון אריק היה מאושפז לתקופה לא ארוכה במיוחד ואחרי זה הוא חזר לגור עם ברוק (שמן הסתם כבר השתעממה ממנו, ורצתה לעבור הלאה לפורסטר הבא אבל הרגישה אשמה ואחראית לפציעה) מתישהו ראייתו של אריק אכן שבה אליו אבל הוא כמובן ניסה להאיחז בברוק בכל דרך אפשרית והמשיך בהצגה, אנילא זוכרת אם זאת הייתה ברוק שגילתה או אולי רידג' אבל כשהאמת יצאה לאור ברוק נישקה את אריק לשלום וסגרה עוד פרק בחייה... איפה כל הצופים הוותיקים, טלי, יניב....מישהו זוכר את התקופה הזאת

girlontop

New member
מי צריך אותי כשמיצית את הסיפור?

אכן, נפל על אריק ארון (מזכיר לי טראומת ינקות של עצמי, אבל לא נכנס לזה) והוא היה עיוור לחמש דקות. באותו הזמן ברוק רצתה להיפרד ממנו לטובת רידג' והשניים היו קרובים מתמיד, אבל הפגיעה עוררה את המצפון של ברוק (כן, הוא קיים) והיא נשארה בפנטהאוז. ראה אריק מה טוב והמשיך בהעמדת הפנים, תוך כדי שהוא עוקב אחרי מעשיה של ברוק. איך התרמית נתגלתה? טוב, היא לא באמת התגלתה. זוכרים את מסיבת התחפושות שסטפני ארגנה בביתה? סאלי וחבריה כמובן התפרצו בלא הזמנה ובשלב מסוים סאלי מעדה או משהו כזה ודיק טרייסי, הלא הוא אריק, תפס אותה וכולם היו בשוק ששוב הוא רואה. נס גדול היה לפורסטרים, כשפתאום מאור עיניו חזר אל אריק. לפורסטרים היתה אורה ושמחה וששון ויקר והם פרצו במחולות. ברוק ואריק נפרדו, רידג' צלל לזרועותיה של טיילור וברוק גילתה שהיא בהריון עם ברידג'ט.

למעלה