על העיוורון....

על העיוורון....

יושבים על כורסת הטלוויזיה הענקית בחדר שלי.

מנשק לי את הצוואר, נושך את התנוך של האוזן, מלטף את החזה, צובט את הפטמות, מכאיב אבל לא ממש. הכל נעשה לאט, יש לו את כל הזמן שבעולם.
לוחש לי : "מה את רוצה לעשות?"
עונה לו : "אני רוצה שתזיין אותי"
הוא בתגובה : "ומתי תלמדי לבקש יפה?"

יורדת על הברכיים מולו. עוברת רק עם השפתיים על הרגליים שלו, על החלק הפנימי של הירכיים, על הזין שלו. שוב ושוב ושוב. מביטה בו : "תזיין אותי. בבקשה בבקשה תזיין אותי".

"על ארבע, זונה!"
יורדת על ארבע. מנסה לא לזוז, אבל כל הגוף שלי רועד. מנסה להשתלט על עצמי ולא מצליחה. מדהים איך בכל פעם מחדש, אני מתרגשת כאילו זאת הפעם הראשונה. וכמובן, מרגישה את הרטיבות שם למטה....

הוא קם ומוציא משהו מהתיק שלו "תראי מה הבאתי לך!" כיסוי עיניים. שחור ומהמם, כזה שיש לו צורה של מסכה אבל בלי פתחים לראות דרכם. הוא שם אותו עלי "מעכשיו, עד שאחליט אחרת, את לא תראי כלום. יש עם זה בעיה?" "לא, אין"
"אני לא שומע, מה אמרת?"
לא, אדון שלי. אין עם זה שום בעיה"

"אני לא יודע מה עובר עליך היום. אולי הגיע הזמן להזכיר לך איך את אמורה לדבר אלי".....

מחכה לכאב שבטח יגיע תוך שנייה, אבל לא. משהו אחר קורה. הוא מתיישב חזרה בכורסה! למה לעזאזל הוא מתיישב חזרה?!
הרגליים שלו מונחות על הגב שלי....מה לכל הרוחות קורה כאן?! המניאק הדליק את הטלוויזיה! בן זונה! אני כולי נוטפת והוא מדליק לי טלוויזיה עכשיו?! בסדר, אז עצבנתי אותך קצת! קצת מכות בתחת עם החגורה כמו שאתה תמיד עושה ונסגור עניין!
החרמנות שלי עולה לרמה שלא ידעתי שהיא מסוגלת להגיע אליה. אני מנסה לשלוח יד בין הרגליים, אבל הרגל שלו שמצמידה את הראש שלי לרצפה תוך שנייה, מבהירה לי שעדיף שלא.
אחרי כמה זמן בצורה כזאת, אין לי מושג כמה כי איבדתי תחושת זמן לגמרי, יכול להיות שעברו רק עשר דקות ויכול להיות ששעה, מכבה את הטלוויזיה. הכל קורה נורא מהר פתאום. הוא שם עלי קולר ואני מבינה שהקולר מחובר למשהו כי הוא מושך אותי למעלה ואני על הברכיים שוב. למזלי, זכרתי לפסק רגליים כמו שהוא אוהב. עוד שבריר שניה והזין שלוט בתוך הפה שלי. מזיין לי את הפה בפראות שלא אופיינית אפילו לו. אבל אז, אני קולטת: זה בכלל לא הוא! פשוט היעדר הראייה מחדד את כל החושים האחרים שלי! לא משנה מה הוא יעשה כרגע, אני ארגיש את זה הרבה יותר מהרגיל.

ואז הוא עוצר וקם. ניגש אלי מאחורה. מושך אותי עוד למעלה עד שאני על הכורסה על הברכיים, מרימה אליו את התחת, כמו שהוא אוהב. סוף סוף משהו מוכר.

ואז אני שומעת את התיק שלו נפתח שוב. התיק הזה מלא הפתעות היום.

"אני הולך להצליף בך עם מקל במבוק. זה משהו שעוד לא ניסינו. את לא תראי את זה, אבל את בהחלט תרגישי, את זה אני מבטיח לך. עשרים בתור התחלה ואת תספרי את כולן. אני מוסיף עשר על כל פעם שתעצרי".

כמו תמיד, הוא לוקח את הזמן. האדון שלי אף פעם לא ממהר, לא, הוא נהנה מהמתח הזה. הוא אוהב לראות אותי ממתינה, לא יודעת מתי זה יגיע, משתוקקת לזה ואז...מופתעת. למרות הידיעה שזה הולך להגיע, זה תמיד מצליח להפתיע אותי. הוא מלטף לי את הכוס. ממש בעדינות ומגע שלו מטריף אותי "כה אני אוהב את הזונה שלי רטובה לגמרי" ....
מלטף את התחת שלי, אפילו עושה לי קצת נעים בגב ואז, כרגיל, ברגע שהכי לא ציפיתי לו, המכה הראשונה נוחתת עלי. פאק, זה כואב! מזמן לא הרגשתי כזה כאב. אני כבר לא בטוחה אם זה באמת כואב כ"כ או ששוב היעדר הראייה שלי עושה את שלו, אבל זה כואב הרבה יותר ממה שאני רגילה ועדיין, אני זוכרת את ההוראות, אני סופרת. הוא ממשיך ואני סופרת. לקראת הסוף כ"כ כואב לי שקשה לי לדבר, אבל אני מצליחה בכל זאת.
כשזה נגמר, הוא מלטף לי את התחת שוב, ליטוף רך ונעים, אבל גם מכאיב כי עדיין כואב לי. "כל הכבוד, זונה שלי. עמדת בזה כ"כ יפה, אני גאה בך!"

ואז הוא מזיין אותי. הזין שלו חודר אלי כ"כ מהר שאני לא מספיקה לשים לב מתי זה קרה. הוא מגביר את הקצב. זז בתוכי יותר ויותר מהר, קורע את הכוס שלי, גורם לי לצעוק. אני גומרת בפיצוץ אדיר, האורגזמה שלי מעולם לא הייתה חזקה כ"כ וכעבור זמן קצר הוא גומר בתוכי.

ושוב אנחנו יושבים על הכורסה ביחד. הוא מחבק ומנשק אותי. הוא מלטף לי את השיער ובחיבוק הזה אני מרגישה שאנחנו הופכים לגוף אחד.

קרדומית

New member
וואו

את כותבת מדהים.
כשכתבת 'זה בכלל לא הוא' הייתי בטוחה שהייתה תפנית מדליקה בעלילה, אבל לא לזה התכוונת.

הבמבוק והכאב זה לא כל כך הקטע שלי, אבל בכל זאת התחברתי מאוד לתשוקה שאת מתארת שם כל כך טוב.......

זה גם מה שאני חשבתי

תודה

תפנית מהסוג הזה לא תהיה. מעבר לכך שמדובר על סקס בדס"מי, מדובר על זוגיות לכל דבר עם כל המשתמע מכך.

קרדומית

New member
אני מאוד בעד

אחד הדברים שהכי מפריעים לי בפורומים או צ'אטים בדסמיים, זה שאנשים לא מוכנים להבין שאנחנו חבר וחברה רגילים, ושיש לנו גם את הקטע הזה, וישר מכניסים אותנו לתוך פנטזיה של איך אדון ושפחה אמורים להראות...

מה שכן, כשאני קוראת סיפור, לא אכפת לי לראות גם תפניות כאלה.

מניחה שהבעיה שלך זה שאת קשורה מדי לדמות. (-:

בקיצור, הסיפור היה מדהים, ונשמע כאילו גם אתם שניכם די מדהימים....

תודה

הוא אכן מדהים ובחיים שלי לא אהבתי אף אחד כמו שאני אוהבת אותו.

אני חושפת פה את החלק המיני, אבל בפועל יש בינינו כ"כ הרבה שהיריעה קצרה מלהכיל.

קרדומית

New member
וואו, איך אני שמחה לשמוע שאת כותבת כזה דבר

כאילו, אני מניחה שתיארתי לעצמי שיש, ובעיקר לא חשבתי על זה- כי גם, התרכזנו הרי בסיפור המיני...
אבל כמו שאמרתי, כל כך הרבה 'בדסמרים מקצועיים' דוחפים תבניות של איך יחסים כאלה אמורים להראות, על יחסי אדון ושפחה וכל זה, שלשמוע מישהי אמיתית אומרת שאלו יחסים קודם כל רומנטיים....

בקיצור, אני מעודדת אתכם.

למעלה