על הסרט האבוד...

vejita

New member
על הסרט האבוד...

מי שהוריד מתוכנה את הסרט יכול להגיד לי מה הוא רשם ומאיזה תוכנה כי אני מחפס כבר איזה חצי שנה ועוד לא מצאתי כלום

gokussj2

New member
העלתי את זה לקאזה והשם בעברית

תכתוב דרגון בול זי ותוכל להוריד מהמחשב שלי זה 3 קבצים זה ביפנית עם כתוביות באנגלית אבל האיכות לא משהו וקשה מאוד לראות את הכתוביות

ExXxiT

New member
מה זה הסרט האבוד?

מה זה ואפשר בבקשה קצת עלילה ? והאם זה הסרט האחרון ???

gokussj2

New member
שמע לא כדאי לך עלילה...

עדיף לך פשוט לראות את זה ,כמו שאמרתי העליתי את זה לקאזה אם תכתוב דרגון בול זי או הסרט האבוד בעברית ,אתה תמצא את זה שם. אם אתה רוצה בינתיים יש פה באחד הנושאים את הרקע לסרט ועל מה הוא

vegeta2

New member
הסרט האבוד...

תוריד מקאזה, תכתוב DBZ the lost movie או DBZ the plane for destroy the saiyajins. זה ספיישל עם 4 או 3 חלקים שביחד הם קצת יותר ארוכים מסרט, זה מתרחש ב10 הימים לפני סל גיימס (משחק סל) וזה מסופר על דוקטור משוגע מגזע הטספורוג'ין (הגזע שפעם היה חיי יחד עם הסאייאנים בכוכב וג'יטה) והוא יוצר מפלצות ושולח אותם לכל רחבי העולם עד שהסאייאנים ופיקולו הגיעו למקום שבוא הדוקטור מתחבא ומפוצצים את המקום שלו יחד איתו. דיבוב : יפני מקורי איכות : מקאזה, זו תהיה לך איכות בסדר מקום להוריד : לא מכיר מקום אחר חוץ מקאזה, באימיול זה נותן ספיישלים רגילים ואתרים שנותנים את זה הלינקים לא עובדים. מקווה שעזרתי

vejita

New member
אין לי קאזה כי יש בזה וירוסים...

המחשב שלי כבר מלא בוירוסים אז שאני מעדיף כמה שפחות ואף אחד לא הוריד מאמיול או ביטרונט... ומי שהוריד מהאינטרנט יכול לתת לי את האתר בפרטי אם זה חוקי.....

למעלה