על הסינטולוגיה

1שאלה לי

New member
על הסינטולוגיה

שלום לכולם! ידוע לי כי בעבר עסקה התוכנית כולבוטק ב"סינטולוגיה" ובדרך "גיוס" מאמינים. אני מחפשת מידע על מה שנאמר בתוכנית! אם מישהו זוכר אודה לו מאד על תקציר קצר או קישור למקום בו אוכל לבחון את הדברים בתודה שאלה לי

ginat

New member
סיינטולוגיה

אכן הייתה כתבה על סיינטולוגיה,מדובר בסניף בת"א שמפרסם מודעת דרושים, במודעה כתוב כי הסניף זקוק לעובדים בתחומים רבים, בפועל כל מי שמגיע לראיון עבודה ,נחשף לשטיפת מוח בענייני סיינטולוגיה, אבל הצעות עבודה אין.

1שאלה לי

New member
עדין...

קודם כל - תודה רבה ! שנית- מסתבר שזה כך גם היום (לא במאה אחוז אך נראה לי כך) .השבוע עניתי למודעת דרושים ,ושלחתי קורות חיים. כעבור יום -יומיים חזרו אליי באמצעות המייל וביקשו שאצור קשר ע"מ לתאם פגישה באופן מסודר. בדר"כ אני מבררת יותר על משרדים אליהם אני ניגשת אך הפעם זה לא יצא (כשהתקשרתי היתה רק ה"מחליפה" שתיאמה לי זמן עבור ראיון ולא יכלה לתת לי יותר פרטים-מכיוון שבמודעה נאמר כי לחברתם דרושה רכזת כח -אדם,הסקתי כי מדובר בעוד חברת כח- אדם).מכיוון שלא ראיתי לצערי את הכתבה , בתחילה כלל לא ידעתי במה מדובר ולא חשדתי ,אך כשהגעתי למקום (נאמר לי כי כל הבניין ברשות החברה )וכלפי חוץ הבניין "לא נראה" לי... התקשרתי למקום ואז נאמר לי כי הגעתי למרכז הסינטולוגיה. התקשרתי לביתי ומיד הזהירו אותי לבל אכנס שכן הורי צפו בכתבה... עשיתי "אחורה פנה,קדימה צעד" ושבתי לביתי ,מצד אחד מאוכזבת ומצד שני מאד מאד שמחה!

למעלה