על המרצ´נדייז (
|$|)

על המרצ´נדייז (../images/Emo123.gif|$|)

אמנם, בערצנו ענין זה פחות מפותח, אבל עדיין ניתן להבחין במה שמתפרץ כבר מזמן ברחובות לונדון(לדוגמה): המרצ´נדייז שבעקבות הסרט. ואני רוצה לשאול שאלה שתענו עליה- בלי לשקר: האם גם בכם אחז הפיתוי? האם גם אתם הייתם באלה ששלפו את אי-אלו המרשרשים בכיסכם כדי לקנות טבעת זהב(=פלסטיק) עם קופסה, או בובה של גנדאלף(איאן מק´קלן), או ספל של לגולאס(אורלנדו בלום)? ובכלל, מה העמדה שלכם בנוגע למיסחור? Galadriel היא שעמדה בפיתוי (נו, פוסטרים זה לא נחשב
)

bruinen

New member
כן, אני אפילו

קניתי ארוחת ילדים בגלל הבובה של סרומן:) אין מה לעשות-הסרט זה לא הספר לכן אני מרשה לעצמי... חוץ מזה שזה נותן אווירה של טולקין לחיים

shirlimir

New member
לא מבינה מה הבעיה,

הייתי דווקא שמחה להניח יד על כמה מרצ´נדייזים קטנים. קצת פטישיזם עוד לא הרג אף אחד.

גאנדAלף

New member
לא אמרתי שזה רע. רק אמרתי שלדעתי זה

לא משרה אווירה טולקינית, להפך.

bruinen

New member
הכוונה באווירה טולקינאית היא:

שהייתי שמחה אם הייתי רואה מול עיניי לפני שניתי את פוסטר הנמלים האפורים....זה תמונות יפות...

גאנדAלף

New member
כמו שחשבתי, הגדרה שונה

בשבילי אווירה טולקינית זה, לדוגמה, להיות ביער ירוק, במזג אוויר נעים, כאשר נשמעים קולות ציפורים או קולות שירה יפים.

Nomaed Dominus

New member
צודק. גם אני חושב ככה.

(ולפעמים לשמוע איזה טרול עובר ונושך לך את הראש... נחמד ביותר
)

Skiter

New member
מצטער לאכזב אותך (או שלא?)

כשהייתי באנגליה - הייתי בשדה תעופה גאטוויק. עכשיו הייתה שם חנות מאוד גדולה של וורנר ברוורס, והיה שם המון מרצ´נדייז מכל הסוגים של הארי פוטר (רק לשם הדוגמא שעשו סזפר שהוא יכול להיות מעולה לפי דעתי ואני מדגיש לפי דעתי והורידו ממנו קצת את כבודו), של פאוור פאף גירלס עוד מלא דברים.. ושל שר הטבעות לא היה הרבה רק כוסות ובובות ואולי עוד כמה דברים קטנים לא יותר מזה... ואני רוצה לומר לכם תודו שאין המון מרצ´נדייז מסביב לספר\סרט זה יהרוס את שניהם ובמיוחד הספר!!! יקראו אותו ילדים מפגרים שראו בובה של גאנדאלף וכל מיני כאלה והכבוד של הספר הטוב הזה יירד לטמיון ויהיה יותר גרוע מחמישה בלונים (ספר המטומטם הזה לילדים).

Real Dream

New member
5 בלונים זה אחלה ספר!

מה שמפחיד אותי זה כל האנשים שייקנו את "ספר הסרט" הזה ויחליטו שהם קראו את שר הטבעות. (ודרך אגב אני אפילו לא העזתי לפתוח את הספר הזה. בקושי התקרבתי אליו, רק ראיתי אותו וישר התרחקתי והלכתי לחפש כמה ספרים אמיתיים)

Real Dream

New member
כן.

הכריכה זה "שר הטבעות - ספר הסרט" (אאל"ט), עם תמונה של אלייז´ה ווד (בתור פרודו, כמובן)

למעלה