על המרפסת

על המרפסת

על המרפסת, שיר תוגה טורקי קאנוני, של המשורר קוקו (המאה הזו). שהוקדש לימימה מפורום אחר לגמרי ומובא כאן להנעת המאזינים. לאט, כמו שאת אוהבת עם הגב של הלשון עם השפיץ של המגבת בעדינות של פטישון אני שומע לך ת´דופק כבישים נוסעים בין עמודי חשמל עלים של גת עד קצות האופק לקח אותך המנוול יש לי כוס תה מבריטניה וחשיש מלבנון ודירה בדרום נתניה שקניתי בעיתון יש לי דם בלב היום, ויש לי רגשות אלייך אני טס במשאית חונה להעמיס את דמעותייך כמו שפעם את תחזיקי את הדש-בורד בקרסול יחף ועננה צלולה של ויסקי בקבינה תרחף כי זה זמן האפרכסת געגועים לריח של רכות שתדעי שאת אונסת את כל חוקי ההתאפקות יש לי בית ומשכורת ומרפסת לרחוב בחדרי המדרגות הדלקתי לב מתוך האוב כמו כבשה אבוא אל שוקת בנקישת מצית, בשאיפה לעשות איתך תינוקת על שטיח מקטיפה.

נאבוקוב

New member
מצלצל מוכר קמעה

אני יותר מחושד שבעצם שאלת אותו מאיזה פרעכ אחר. ואם-כך, עלי לתקן את טעויות ההעתקה הנוראיות שלך, כמו שכתבת דש-בורד, והרי שנינו יודעים שלפי המקור צ"ל דש בורד. טעות העתקה אחרת, נמצאת גם במקור, נעוצה ממש בשורה האחרונה, במקום "בשאיפה לעשות איתך תינוקת על שטיח מקטיפה" קוקו היה נוהג לסלסל: "בשאיפה לעשות אותך תינוקת על שטיח מקטיפה". לשירותך ולשירות שפחתך, נ'. שירותי הגהה.

בוקוב

זה קיצור של בוקובסקי? צ'ארלס בייבי? אל תענה לי בכלל ולאדימיר. למה לא תקשט כאן קצת עם הקטע המבהיל ההוא משמה, למה. ואיך זה שהתחלת לדבר כמו בנאדם. והעולם אומרים הזקנים...הולך ופוחת.

קפת

New member
שתי האפשרויות -

לעשות אותך תינוקת או לעשות איתך תינוקת מעלות חשד לניצול נשים ולהחפצת גוף האישה. ונסיים בברכה המסורתית, מימים עתיקים, עליזים* ולחים: דיכוטומיה, דיכוטומיה,דיכוטומיה. לעולם לא לשירותכם אבל בהחלט להשפחתכם** קפת בוקובזה, העמותה לחקר פסיכוזות וקולות בראש *זה גם אירוניה וגם תרתי. התעליתי על עצמי **אפשר לראות בזה משחק מלים קלוקל

החפצת?

יעני, מלשון אובייקט*+**? אללי, עשית לי אסוציאציות (להלן בכוכביות) * מותקפתמותק, אילולא היית יצור לא אנליטי בעליל, שכל קשר בין מחשבתו (ראה סייגים בהמשך) ללוגיקה מקרי בהחלט, דהיינו אשה, היית מבינה לבד, שגוף האשה, כמו כל גוף באשר הוא, הינו בהכרח - אובייקט. ** כמו אותם דברים בעולם המכונים אובייקטים ולמעשה אינם אלא מושגים בתודעתי, שהיא היא המכוננת את העולם כפי שמוכר לי.*** *** העולם, בהכרח, הוא העולם כפי שהוא מוכר לי. **** **** לי ולי ולי ולי ולי. ורק לי. נה נה נה נה נה נה***** ***** נה - בוקוב, אתה רשאי לחפש ולהביא את המקורות לנזכר בכוכבית 3.

קפת

New member
החפצתי, אני מודה

החפצתי חמור קלוט, בקלות, בשום, לימון שומן זית, והגשתי על מצע מפלגת העבודה (היה, בטח שהיה, בשנות החמישים) עם נגיעות* של עמבה. *סוג של הטרדה מינית

למעלה