על המזלות...

עוד אחת

New member
על המזלות...

יש לי בעיה עם תכונות מזל מאזניים ודגים. אנשים בעלי אופי "מאזניימי" או "דגימי" נראים לי אנשים שבריריים, תלותיים, פחדנים, לא שאפתנים ולא אסרטיבים שיכולים רק לתמוך ולדאוג לאחרים אבל לעצמם שום תועלת הם לא מביאים. ואני לא מדברת על אנשים שמזל השמש שלהם הוא מאזניים או דגים כי תמיד יכול להיות שגדולי מזל מאזניים התקדמו בחייהם אודות למזלות אחרים במפה שלהם כולל האופק והכוכבים. לא, אני מדברת על אנשים שהתכונות העיקריות שלהם הם של מזל מאזניים או דגים. אנשים בעלי אופי של טלה או אריה (ואני לא מדברת על אנשים שזה מזל השמש שלהם בלבד או מזל האופק שלהם בלבד) נראים לי טיפוסים הרבה יותר חזקים, שאפתנים ואמיצים וגיבורים גדולים. אל תתנפלו עלי בשנאה, בבקשה, אבל מאזניים ודגים נראים לי יותר מינוסים ופחות פלוסים מאשר טלה ואריה, לפחות בעיני החברה שאני חיה בה. אנשי טלה הם אנשים חזקים שטובים בספורט, לחימה ואתליקה ואילו מאזניימים מאופיינים בגוף חלש וחולני, אז נראה לי שהם נחותים מהטלים כשם שגופם נחות.

לא היינו בסרט הזה כבר?! ../images/Emo4.gif

סתם נראה לי תסריט מוכר...

epitaph

New member
איפה אני אמור למצוא את ההפתעה?

אני לא מפסיק לחשוב מה זה

לורן*

New member
אז יש לך בעיה נשמה שלי-

מדברת מאזניימית טיפוסית ביותר,ושתדעי לך שאת טועה. בקשר לדגים אני לא יודעת אבל למאזניים,בטוח. תסתכלי,אני מזל מאזניים,ואיכשהו זה כאילו נכתב עליי. אבל מה כן-לא אני לא תמיד ביישנית ושברירית ומעצבנת כזאת..ממש לא יש לי מספיק תכונות של שטלטנות באופי(כאילו קצת..ואני מודה) וזה בהחלט לא שברירי.אולי אני מאזניים מוזר כי יש תכונות שסותרות אחת תשניה
למש,מה שלא טיפוסי למזל שלנו,זה העקשנות.ואני יכולה להתווכח שעות כדי להסביר שאני צודקת.. וגם בקשל אחוות שלום וכו´..נכון זה ככה..אבל כשצריך להעמיד מישהו במקום אני בחלט עושה את זה. כך שיש מאזניים חזקים ובטוחים בעצמם(קצת כמוני) למרות שאני לא כל עם ביטחון עצמי אבל שיהיה.. בכל מקרה..שכחתי כבר על מה דיברנו אבל אני מרווה שהבהאתי תנקודה.. והיא:מאזניים..:לא בהכרח שברירים,עדינים ונקניקים כאלה.ממש לא!!!שלכם, מאזניימית ,ודי טיפוסית

לורן*

New member
ודרך אגב..

לדעתי,כל מזל טוב בשל עצמו,כלומר,לכל מזל יש כל כך הרבה פלוסים ומינוסים,שאולי איפשהו יש מכנה משותף. אם,כדברייך,בעולם היו חייים רק אנשים אגרסיבים חזקים , אז מי היה מביא את השלום?? מי?!?! שלכם, ....

ELY

New member
גברת...

תגידי, יש בך אולי תכונה של דגים או מאזניים שאת לא מרוצה בה? שהיית רוצה לשנות כי את מרגישה שאת חלשה? בעיני את ממש מושפעת מהחברה, את לא אדון לעצמך אלא לחברה... אז הרבה דואגים לעצמם.. גם את צריכה לדאוג לעצמך בגלל זה? ואת מעריכה אנשים כאלה בגלל זה? וזה ש"נראה לך" יכול ל"הראות לך" מה שאת רוצה... אבל אני חושבת שמאזניים ודגים הם אנשים מקסימים, וכך גם הטלה והאריה וכל המזלות! לכל אחד יש את המגרעות והיתרונות שלו.

לגבירתי הנחמדה - עוד אחת...

הבנתי את כוונתך , אך הייתי רוצה להאיר את עינייך , ולא אאריך בדיבורים - 1. לפעמים ה"חולשה" , היא הכוח . 2. גישתך לנושא היא מאוד צרה , כוללנית ודו מימדית , דבר הנובע מחוסר נסיון בחיים . ניסיתי בתגובתי לא "לרדת" עלייך . בל טוב לך והרבה אור - דני .

לורן המאזניימית קצת אימת את דברייך

על ידי הודעתה המבולבלת והלא בטוחה, מה שכן, המסקנה שלך לא כל כך מדוייקת! רגישות זה לא דבר מגונה וכן לא שבריריות, לכל אחד מהמזלות יש את הנופח שלו, והוא מסתדר עי זה, לדוגמא, לפעמים מזל טלה יכול להתנהג בחוזקה ובפזיזות, והדגים ע"י הרגשות יכול לקלוט ולהגיב בצורה שקצת תביך את הטלה. אז איפה השליטה ? בתקיפות או בקליטת הסיטואציה? ואת זה כתב לך מזל טלה, עם מרקיורי בדגים וונוס בדגים! תנו
ל-

למעלה