על המוות

אלדר

New member
באמת?? האם אפשרי לאהוב אותי??

בכלל?? לא מאמין בכלל לגבי זה...... אי אפשר לאהוב אותי... אז תקני את זה... לא כולם.. למרות שהייתי שמח אם זה היה אפשרי לקבל חיבוק אוהב ממך... אבל אי אפשר....... שלך אלדר

אלדר יקר, (אופס, יצא לי חרוז..) ../images/Emo13.gif

אין אדם ש"אי אפשר לאהוב אותו". הוצא מראשך את מחשבות ההבל הללו, ומיד! נוגעת בפקודה

אלדר

New member
ברור שיש!!! אני!

זה ברור.......... זה תמיד ככה היה.. שאלי כמה שחושבות אפשר להגיד שהן אוהבות אותי... שקר וכזב................ זה לא יכול להיות פשוט................. וזה לא ממש חרוז........... אלדר יקר........? לא ממש........ ואי אפשר להוציא לי מהרא שום מחשבה......... גם לא את אלה שהרסו אותי פעם.............................שעדיין מיסרות אותי.................. שלך באהבה אלדר

אלדר

New member
מוות?

זה לא נכון... בכלל לא נכון................... אין זה פחד בכלל... כי אם חוסר פחד.... לפחות אצלי........ סבא שלי מת.........וזה עבר כבר... וזה לא כל כך כאב לי... והרבה שאני מכיר מתו וזה תמיד לא מפחיד אותי.......... רק מעציב....מישהי שאיתה אמורה להיות בגילי מתה בגיל 7 או 8 בערך... שחייה איתי כל הזמן הזה... זה לא כאב.... רק עצוב מאוד......... אני לא מפחד ממה שאני כל כך רוצה לעשות!!!! למות!!!!! שלך אלדר

אני מכיר סיפור טוב בנושא

היה פעם מלך אחד שמאוד מאוד רצה בן. היו לו הרבה נשים, אבל בן לא היה לו. יום אחד הוא פגש באדם קדוש אחד וביקש ממנו עזרה בנושא. הקדוש ביצע הקרבה על פי הכתובים שכלה מנטרות מיוחדות ולבסוף נתן לאח מנשותיו של המלך את הברכה שאיפשרה לה ללדת בן. והיא אכן ילדה בן. והמלך מאוד אהב את הבן שנולד לו. עקב כך שילדה את יורש שעצר, לאותה מלכה היה מעמד יותר גבוהה בקרב שאר הנשים של המלך. על כן, חשו שתים מהנשים קינאה עזה. הקינאה העבירה את שתי הנשים על דעתן והן החליטו להרעיל את התינוק. לאחר שגילה כי בנו מת, המלך חש כי חרב עליו עולמו. ואז הופיע שם אותו אדם קדוש ואמר למלך: "הו מלך גדול. מדוע אתה מצטער כל כך? הרי בנך אשר אהבת כל כך עודנו מצוי לפניך. הנשמה היא נצחית, בעוד הגוף הוא בן חלוף. כאשר הנשמה נולד בגוף מסוים היא נתונה לשלל זהויות כוזבות. בן, אבא, אמא, בעל, רעיה ועוד זהויות. אך זהותה האמיתית של הנשמה היא נצחית. כל הזהויות הכוזבות הללו הן זהויותיו של הגוף, ולא של הנשמה ובעת שהנשמה עוזבת את הגוף, הוא לא יותר מגוף מת. והנה, אותו גוף לו אתה קורה בנך עודנו מוטל כאן, אם כי הנשמה עזבה את הגוף." ואז הפיח הקדוש רוח חיים בגופו המת של בן המלך ואמר לו: "הו ילד צעיר, אביך ואמך העומדים כאן לפניך מתגעגעים אליך מאוד." והילד השיב: "אמי ואבי? אילו אמא ואבא? באיזו לידה היו אלו אמי ואבי? כל כך הרבה לידות עברתי. אינני זוכר מי היו הורי בכל לידה ולידה." וכך הבין המלך את ההבדל בין גוף ונשמה והבין כי אין כל טעם להצטער על מה שאבד. הבהגוד-גיתא מורה: "זו השוכנת בגוף לעולם אינה נכחדת. לכן אַל לך להצטער על שום ישות חיה." [2.30]

אלדר

New member
אני נקרע מצחוק ממש.................

מה זה בדיוק?? שיגעון או מה??? לא משנה...... איך אפשר להפיח נשמה בגוף מת?? זה בלתי אפשרי כי אחרי הכל הרעל כל רעל עובר רק אחרי יום מינימום מהגוף...... אז זה לא הגיוני.. אם אם אפשר להחזיר נשמה......... אבל כשרק הנשמה נכנסת לגוף היא בכל מקרה לא מדברת כמו כולם... ולא משנה הגוף בזה....... שזה עוד דבר אבל מה לעשות זה סיפור וככלל הסיפורים גם זה אם הרבה מוסר השכל אבל לא הגיוני ולא קרה.................... אז איך להתיחס לזה?? כתור "מיתוס" לא אמיתי או כתור אמת שלא יכולה להיות?? גוף שמת כבר מהרעל חיי שוב????????????????.. פפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה שאני צוחק........ אבל זה נכון שלכם אלדר

אלדר

רק בגלל שאתה לא יכול לעשות משהו, לא אומר שאף אחד אחר לא יכול לעשות אותו.

אלדר

New member
אז ככה

אני אמרתי את זה מתישהו? מתי אמרתי שאני לא יכול לעשות את זה איך אתה מסוגל לשפוט אותי על סמך הטיפשות שלך?? ממתי אמרתי שאני לא יכול לעשות את זה?? אני כתבתי מה שאני רוצה וזו זכותי לך אסור לשפוט אותי כל עוד לא אמרתי במפורש שאני לא יכול לעשות את זה אחרת אתה ממש מפגר וסליחה מההתחלה על הקללות שלי אליך אבל זה מתאים לפה.... מאיפה יש לך הזכות לשפוט אותי על כלום כזה??? אין לך! זה סופי שלך אלדר נ.ב. תחשוב על זה רבות

אלדר

New member
ואני כתור חמור וטיפש

שמאוד כואב לו עכשיו אומר לך מה שאמרתי לך...... אולי אני שה´´ם וזה נכון.. אבל אחרי הכל... אני מרחם על עצמי מאוד.... ויש לי את הבעיות שלי שעכשיו ממש גדולות יותר מתמיד..... אבל בכל מקרה....... איך אתה יכולת לשפוט אותי אישית? את זה לא הבנתי ואני לא יבין שלך אלדר

אני עוד לא פגשתי שה"ם טיפש

אני לא מאמין שאתה טיפש. זאת עבודה שמצריכה הרבה אינטיליגנציה

אלדר

New member
אבל הכל מראה

על זה שאני טיפש... אתה לא יכול לסתור את זה.... כי זה נכון... אתה יכול לשאול את מיכל המנהלת את שבתאי בנסיגה....שאותו אולי אתה לא מכיר.... את אמיר שגם אותו אתה לא מכיר את טליה שאותה אתה אולי מכיר (כולם מפורום רוחני כנס לשם פעם אחת) ואתה יכול לשאול את איילת (חומצה שורפת) שיודעת..... ויש עוד כמה שכבר לא כותבים כאן שיודעים... הכל מראה שאני טיפש! שלך אלדר

ולי חבל

לקרוא דו שיח שכזה. מרגישה כמו אימא פולניה/ מרוקאית (הקיפו בעיגול מה שתבחרו) שצועקת על הילדים שלה תוך נפנוף אצבע מאשימה.."נו נו נו" וחייבת להזכיר לכם את הציטוט הגדול מכולם - לפי טעמי - של ר´ נחמן מברסלב: "אתה נמצא במקום שבו מחשבותיך נמצאות, ודא שמחשבותיך ימצאו במקום שבו אתה רוצה להיות".

אלדר

New member
יקירתי את נמצאת הפעם

מהצד הלא נכון של המטרס...... מבינה?? תשני כיוון...... אני לא יודע בדיוק למה רשמת את זה... אבל למה לא להגיד דברי אמת?? למה לי לשקר למישהו?? זה לא משנה אני מה שאני ...... ולא מה שאומרים שאני.......או שרוצים שאני יהיה אני יעשה מה שאני רוצה לעשות לבדי או אם מישהי זו הבחירה שלי אחרי הכל... אם אני רוצה להיות עכישו מפגר סימן שאני כזה עכישו....... סוף פסוק..... נקודת סוף משפט.....נגמר....... שלך אלדר

למעלה