על היכל התרבות.

על היכל התרבות.

צריכים ללמוד מארץ נהדרת הרבה! א. הם רעים, מאוד וגם קנאים ! מי הם בכלל שהם יורדים ככה על אקי אבני, סנדי בר ונועה תשבי?! הכל מקנאה! ב. מה זה המחזור בדיחות האלה? יש לפחות 2 בדיחות שכבר ראיתי 1 ל 1 בארץ נהדרת! ג.הדבר הכי מגעיל ומעליב שראיתי בחיים שלי זה המערכון על מיכל אמדורדסקי המדהימה,ועל בעלה. אולי היא קצת ביצ'ית אבל יש לה לב טוב והיא בכלל לא כמו שהראתם אותה. לא ככה עושים "תרבות", ולא ככה מצחיקים אנשים.

CrazyYoYo

New member
...

א. הכל מהומור לא מקנאה. זאת תוכנית סתירה. ב. אולי.. לא שמתי לב לזה האמת X: לא עוקב אחרי א"נ ג. שוב, הכל בהומור. זה לא תוכנית תרבות אלא סתירה. הרעיון של התוכנית הוא שמציגים דברים "תרבותיים" כמו אופנה, בידור, טלוויזיה וכו' באופן הומוריסטי.

קמילעעע

New member
כן,ושגם הם יעשו מערכון על רבין?!!??

חבורת סתומים שכמותםםםםםםם!! קודם כל שלא נדבר שזה היה יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל דבר שני מה זה היה הדבר הזההה? המערכון הזה!!!!!!!!!!!! פשוט זוועה מתחת לכל ביקורת... הם עושים מכל דבר רציני צחוק אולי גם ביום השואה הם יזדרו מערכונים על זה? חסרי טאקט! ובכלל התוכנית הייתה מה זה לא מצחיקהההההההההה ממש ממש לאאא אפילו לא חייכתי! סתם שטויות.. היכל התרבות עולה עליהם בגדול! לפחות הם לא עושים מרצח צחוק...

hermaioni

New member
נכון הם לגמרי הגזימו עם רבין!!!

וא"נ הייתה מ-ש-ע-מ-מ-ת בפעם הראשונה ואם את לא אוהבת את היכל התרבות אז אל תראי וגם אל תלכלכי עליה בפורום שלה!

RTur

New member
אני לא מבין מה הבעיה..

שתי התוכניות לא סותרות אחת את השניה, הן משודרות בימים שונים ואפשר בהחלט להינות משתיהן.. אני רואה גם היכל התרבות וגם ארץ נהדרת, שתי התוכניות מצחיקות וזהו! בכל תוכנית יש משו מיוחד משלה ואני לא מבין למה צריך לרדת אחד על השני.. למה לעשות דרמה מכל דבר?

עדנונית

New member
נכון..צודק..ומה הקטע כאן גם ../images/Emo9.gif

כיאלו מה אתה חושב שאם תבוא ותרד על התוכנית אז תוריד צופים או את התוכנית עצמה זה העובדה התוכנית משודרת עם רייטניג טוב... ותאמת צפיתי השבוע בארץ נהדרת ואפילו חצי חיוך לא עלה לי.... לעומת היכל התרבות שאני לא מפסיקה לצחוק שם

NoNick3000

New member
לגבי מיחזור בדיחות ומערכונים

אני יכול להביא לך רשימה חלקית של מיחזורי בדיחות שארץ נהדרת עשו בעונה האחרונה (לובה,האחיות פיק,משה קצב,רוצה עוד??). וחוץ מזה,המערכונים בארץ נהדרת הרבה יותר ביצ'ים ובטח שהרבה יותר פוגעים מהמערכון על משפחת אמדורקסי (ע''ע:ג'ודי,פנינה ועוזי כהן). נכון לרגע זה,היכל התרבות עושה בית ספר לארץ נהדרת.

lihay

New member
פארודיה!לא שמעתם על מילה כזאת?וחוץ

וחוץ מזה.. אם כבר.. המסר הובן שהמערכון יוצא נגד הרצח.. הוא רק צוחק על המחזה של הראל והחברה ועל כל המסחור.. אם כבר הקטע של ארץ נהדרת פגע באוכלוסיה הדתית לאומית במדינה.. בכל מקרה, היה מערכון איכותי ומצחיק..

אבל יש יתרון לארץ נהדרת במשהו

בהיכל התרבות יש 4 משתתפים (אדיר מילר ושלישית מה קשור) בארץ נהדרת יש 7 משתתפים (אלי ומראינו,קיציס ופרידמן,עלמה זק,דב נבון ואורנה בנאי) אז כמה שיותר אנשים אז זה יותר מצחיק וככה גם אפשר לעשות יותר דמויות וכל זה... אני מציע דבר כזה:לעשות תוכנית איחוד בין ארץ נהדרת להיכל התרבות אייל קיציס ינחה (כמו שהוא עושה בארץ נהדרת) ככה גם אדיר מילר יתפנה לעשות יותר דמויות כי הוא לא ממש טוב בתור מנחה ולעשות שילוב בין כולם זה יהיה פצצת ריטינג מה אתם אומרים?

NoNick3000

New member
לא הייתי מחשיב את קיציס

הוא לא השתתף אף פעם בשום מערכון,וכל מה שהוא עושה זה רק לשבת באמצע השולחן ולקרוא מהפרומטר. ובקשר לרעיון של האיחוד,נשמע טוב,אבל לא נראה לי שזה יקרא מתישהו.

itayk99

New member
זאת בדיוק הגדולה שלהם..

4 אנשים ואינספור דמויות.. כשרון ענק !!!

ועוד משהו+תגובה לאילטלקי ה-99

תגובה ל-99:בהיכל התרבות מסתפקים רק בשליישית מה קשור ואדיר מיל.בארץ נהדרת לא רק שלא מסתפקים ב-7 משתתפים אלא מביאים קומקיאים אורחים אגב שמתם לב שהיכל התרבות מעתיקה מארץ נהדרת ארץ נהדרת ארץ נהדרת עשתה כמו מהדורת חדשות והיכל התרבות קינאה בהצלחה של ארץ נהדרת אז היא עשתה כמעט אותו דבר רק שזה כמו ''ערב טוב עם גיא פינס'' בצורה קומית נראה לי באמת עדיף לעשות איחוד.

למעלה